Kubrakyrk Merhaba anneler; Bebeğimin yüzünde oluştu doktor bioderrma mustela gbi nemlendirici krem önerdi kuru kalmadın sürekli nemlendir dedi yapıyorum ama hiçbi düzelme yok geçiyo gbi oluyor tekrar kabarıyor başına gelen çözüm bulan oldu mu :(
Profanne Kubrakyrk benim oğluma kortizonlu krem yazmıstı ince tabaka halinde sürüyordum kücükken hemen geciyodu adı hipokort doktorunuza sorup sizde yazdırın isterseniz birde devamlı hametan ile nemlendirirdim
ebruk542 Kubrakyrk anne sütü veriyosanız eğer yediğiniz herhangi bir şeyde alerji yapabilir. Eşimin yiğenin öyleydi mesela. Süt ve süt ürünleri gibi bircok seye alerjisi oldugu ortaya cıktı bebeğin. O da kızarıklıklar gecmeyince ek gıda zamanı test yapıldı. Ama onunki daha cok egzama tarzındaydı lekeleri. Belli büyüklükte kırmızı ve üstleri yara gibi pütürtülü
Biranne34 Kubrakyrk benim kızım da oldu bize de bioderma verdi doktor 15 gün devamlı sürdüm çok yavaş geçiyor ama geçiyor azalsa dahi sürekli nemlendirin en ufak kurulukta tekrar çıkıyor ömür boyu gidecek böyle cildini hep nemlendireceksiniz bir de bebek yağı kullanmayın vücuduna da krem sürün
02325 Profanne bize o krem hic iyi gelmedi advantan kullaniyoruz cok memnunum bi de mustela intense bu ikisi söndürüyo çok şükür ama tazeliyo sürekli
Kubrakyrk busrabgs poposunda pişik oluyor mu dizleri veya dirsekleri pul pul dökülüyor mu vücudunun başka biyerinde varmı verdi bu soruların cvbı hayırdı. Ozamn alerjik değil dedi 🤦🏻♀️
ebruk542 Kubrashnn doktora gidip alerji testi oldu. Aptamil kullanıyodu icerisinde süt tozu oldugu icin maması degisti. Bide 8 aylık oldugu icin ek gıda listesi verildi. Yemediği cok sey var suan ama doktorun dediği sıkı bir diyetle düzelir dedi ama 2 yasına kadar beslenmesine dikkat edilicek
Ilayda011 Kubrakyrk benım bebegıme de atomik egzama dediler biodermın banyo öncesi losyonunu ve kremını kullanıyorum yavaş yavaş geçiriyor
1eylulll_ Kubrakyrk benim kızımda da vardı bu yüzden iki kez doktora gidip farklı ilaçlar denedik geçti çok şükür sadece aşırı sıcaklarda kızarıyor o da hametanla geçiyor hemen biz kortizonlu krem kullandık ilk bir hafta sonra o kremi kestik sadece hametan kullanıyoruz özellikle banyo sonrası bolca nemlendirmek gerekiyor asla kuru kalmamalı tabi şampuanı ve vücut losyonu da temiz içerikli olmalı
02325 Kubrakyrk malesef 20 günlükkenden beri uğrasiyoruz 6 aylik oldu yesillikle vesleniyorum resmen ama nafile her ay tazeliyo bizde akisina biraktik kremleri suruyoruz yalniz kortizonsuz tedavisi yok dedi doktor
Profanne 02325 işte herşey herkese fayda etcek diye Bi kural yok canım bize fayda etti 2.kez sürmeme bile gerek kalmamıstı hiç
mhdmraa Kubrakyrk alerji olabilir bizde de sadece yüzde oluyordu alerji olduğunu anlamadık vucuduna yayıldı