Mercosey hayır çünkü burda randevu almak uzun sürüyor, hastane de evime özel araba ile en az 45 dk. Her ay düzenli kontrolümüz var farklı farklı bölümlerden. Her istediğimde de gidemiyorum. Nörolojiye bile aylar aylar öncesinden hastanedeyken randevu alabildim. Öyle herkese vermiyorlar. Doktor yönlendirmişti mesela bizi başka sebeplerden. Bu olay da 2-3 gün önce filan oldu. İlk kez başıma geldi, saçlarının havalanması korona olduğu zaman uyku sırasında da olmuştu birkaç kez mesela. O zamanlar daha 40 günlük filandık. Kaç doktora gittim danıştım, hiçbiri önemsemedi. İntde de araştırınca böyle bir durum göremedim, bulamadım. Drlar hep yastığın kumaşındandır vs vs diyerek öteledi. Bende o zamanlar aşırı evham yapıyordum ona bağlayıp ben mi abartıyorum acaba dedim. Çünkü çok şey yaşadık, bnmd3 psikolojim bozuldu bu konuda. Şimdi böyle bir durum olunca hâlâ sebebini anlayamıyorum. Acaba diyorum ben mi abartıyorum ama çocuk gözümün önünde titredi yani. Bu neyden olur ki normal olsa? Kakasını mı yapıyordu hatırlamıyorum bile bezine bakacaktım unuttum ya da baktım unuttum. Aşırı unutkan oldum bnde zaten. Ama niye bu kadar uzun sürsün 10 sn den fazlaydı. Saçları tamamen kalkıp kendisi de kızarınca aşırı korktum yaa.