Themom90 Merhaba, deprem bölgesine ilk haftalarda yardım gönderiliyordu ancak bugünlerde koli hazırladım göndermek istiyorum ama götüren bulamadım. İstanbul anadolu yakasında yardım götüren kuruluş, belediye vs bileniniz var mı?
Hkshkshsk Themom90 ramazan kolisi gibi yoksa kıyafet mi artık tırlar pek gitmiyor bazı ünlüler halen yardım topluyor adres veya nereye ihtiyaç varsa adresi paylaşıyor egerki ramazan kolisi ise trentyol da koliler var birini seçip afat da gönderiliyor
Barlas_mom Themom90 Deprem bölgesinde burç kıyafet erzak pek almıyorlar yemek veriliyor diye giden yardımları satıyorlar hep paraya ihtiyaçları var. Diyarbakır da yaşıyorum Hatay’dan mal gönderiyor depremzedeler buraya uygun fiyata satıyorlar. İmkanınız varsa para gönderin
Themom90 Zeynepsametaras umarım bilen biri çıkar😔 Depremin üzerine bir de sel oldu. İnşallah bu kadar çabuk unutmamışızdır😞
Meros21 Bende Diyarbakır da kalıyorum deprem bölgesinde çadırda kalıyordum selden dolayı çadırlar boşaltıldı ewlatlrm hasta oldu bebegime mama veremez oldum bez takamz oldum neler çektik neler halada öyle hiç kimse hiç bir sekilde yardım eli uztmadi burda sesimi duyurmaya çalıştım ewlatlrm için Allah rızası için bir pakette olsa mama yada bir parca kıyafet die ama kimse sesimi alamadı okadar çok ihtycm varki eşim cezaevinde günlük arada temizlige gidyrm beebgm var hasta kimi yadirgadi kimi de dolandırıcılık çok dedi Allah yukarda gryr ben sadce ewltlrm için istedim
Themom90 Meros21 merhaba özelden bana adresinizi atabilir misiniz? Bebek için bir iki bir şey göndermek isterim
Themom90 Alyalp aslında direk toplama merkezlerine bırakmak istemiştim. Elimde bir adet koli bir de bir poşet var içerisinde bebek bezi, emzik, biberon bir de yetişkin için kaban vardı. İstanbulda çevremde birini buldum depremzedelere ulaştıracakmış. Çok teşekkür ederim yine de😊
Meros21 Yok yok ben hiç bir yardım alamadım keşke alsam size e dewltmi atym okadar yardıma baswrdm boş hepsinden red yedim hepsinden yemin edrm yani ihtiyacım olmasa ben asla almazdım asla kimseden birşey beklmezdim
Themom90 Hkshkshsk yok kendi hazırladığım bir koliydi ama aracı buldum çok şükür🙏🏻 çok birşey de değil ama ufak da olsa ihtiyaç görürdü
Themom90 Barlas_mom çok teşekkürler bilgi için. Ufak da olsa bir katkıda bulunmaya çalışacağım. Keşke elimden gelse de daha çok yapabilsem.
Themom90 Ceylangul Hanımefendi affedersiniz ama gece post atıp uyudum. Ufak bebeğim var diş çıkarıyor günlerdir uykusuzum sabahın 5inde gelip neden cevap vermiyorsunuz demişsiniz. Mübarek günde kalp kırmak istemem ama bir hayli canımı sıktınız. Gereksiz bir yorum olmuş. Hayata böyle negatif salmak yerine biraz pozitif olmaya davet ederim sizi. Pozitif olun ki hayatınızdan da memnun olun. Yoksa bu şekilde kendiniz üzülürsünüz
Meros21 Bebeğim 10 aylık 2 erkk bir kızım var oğlum 10 aylık kızım 4 yaşında diğer oğlum ise 2 yaşında
Meros21 Özelden iletişim numarami yazdım ordan bana whatsaptan yazarsanız size atarım adresi saolun Allah razı olsun inşallah 🤲
ehlenmomyy Themom90 merhabalar güzel düşünceniz için çok tşk ederim kendi adima. Depremzedeyim ve gelen yardimlarin cogundan hastalik kapiyor insanlar sizi kastetmiyorum kesinlikle yanliş anlamayin gören arkadaşlarim dahil herkes için söylüyorum lütfen 2. El gonderecekseniz yikayip gönderin olurmu fena bir uyuz salgini var hatayda bizde dahil kaptik gelen yardimlardan kaynakli oldugunu dusunyor doktorlar hatayda hijyen yok o yuzden gonderecek arkadaslarm dikkat ederse sevinirim kimsenin yikama şansi yok orda ben dahil direk giyindik ustumuze yeterince zorluk çekiyor insanlar bide hastalıklarla boğuşmasin kimse Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Themom90 ehlenmomyy Allah yardımcınız olsun. Çok çok haklısınız insanlar düşüncesiz haberlerde de gördük neler var. Ben kızıma hediye gelen hiç giymediği bir kaç kıyafeti, temiz paketli bez kullanılmamış biberon emzik ateş ölçer vs koymuştum koliye. Umarım mesajınız başka yardımcı olmak isteyen insanlar olursa onlar için örnek olur. Çok geçmiş olsun tekrardan🙏🏻
yrn3897 Themom90 bende depremzedeyim 7aylik kızım var Maraş afsinde yakalandık depreme gece ayagimda çorap yok terlikle basım açık üzerimde yazlık pijama vardı kızımızı besiginden kaptigimiz gibi kaçtık üstü ince mont patik hicbirseyi yoktu disarda dize yakın kar var yalın ayak karda kızım kucağımda o çaresizce bekleyişim Allah’ım kimseye yasatmasin. Bobregimde kum vardı ayaklarım üşüdükce bobrekletimden belime ağrılar girdi. Kızım meme reddi yapıyordu o perisanlikta sütümü sagip da kıza veremedim verdiğimi de kustu. Terliyordu üstünü çıkartıp terini kurutup tekrar o kıyafetini giydiriyordum. Bezimiz yoktu doldu taştı kızımın totosu kanadı pisikten. Su bulamadik karı eritip içtik. Sonra kaçar gibi memleketimizden ayrıldık . 4gun boyunca her gün farklı bir ilde geceledik başımızı sokacak bir yer bulamadık . Arabadayiz kız emmiyor sütümü sagamiyorum açlıktan ağlıyor .Sonra aksaraya geldik yurt alıyor dediler bir poşet getirdiler yardım dediler içine baktım kızıma kıyafet nasıl sevindim ama baktim kusmugu üzerinde kurumuş kıyafet giyilmekten ezilmiş bebek kiyafetleri öyle agirima gitti ki ağladım isyan etmedim ama onları da giydirmedim gittim bir iki parça biz aldık yıkayınca giydirecegim kıyafeti yoktu dört beş gündür aynı kiyafetle duruyordu sertleşmişti artık . Sonra bize dediler LC Waikiki yeni kıyafet veriyormuş dediler bı yer söylediler oraya gittik elime 4 parça birşey aldım kadın beni azarladı elimdekinin birini geri bıraktırdı sizin gibi insanlar yüzünden iş yapamiyoruz diye terslediler kaldirima oturup bağıra bagira ağlamak istedim bir parça kiyafet ya birakta sevineyim evimden olmuşum yuvamdan olmuşum yıkanınca giyinecegim bı kıyafetim yok ya bana yardım diye giyilmiş iç çamaşırı veriyorlar yaşadıklarımız o kadar ağırdı ki şimdi de tekrardan bı yuva kurmaya çalışıyoruz eşimle bugün alalım diye gittik bir tencereye 300tl istiyor bir tabak 90 lira bir yere basvursan ihtiyacım var bunlara desen birsuru hakaret ye dilenci ol bizi sadece depremi yaşayan anlar gerisi sadece yaninizdayiz der gündem bile değişti çünkü artık depremzedelerin hayatları güllük gülistanlik