Ozggesen Gusa2 diğer mememi asla emmiyor 2 çekip bırakıyor tek memeyle besliyorum bazen mama veriyorum
yagmurkokusu_ Gusa2 bende tek meme emziriyordum silikon uçla sonra bıraktı emmeyi 4. Ayda sütümde azalmıştı zaten geceleri vermeye çalış istersen
Nilay_80 Gusa2 benimde bebeğim tek göğsümu emiyor diğerini istemiyor. Ağzına bile almıyor mama kullaniyorum
Gusa2 yagmurkokusu_ üç aylık çok uğraştım ucu yoktu emmıyo artık ucu da gitti sütte azaldı tek mememe çok alıştı hiç ucu yok gece versem alır mı ki
pnrgns yagmurkokusu_ sizinle aynı durumda ve 4. Aydayim bugün hiç meme almak istemedi hep mama yedi zaten baştan beri sütüm çok azdı bırakacak tamamen diye korkuyorum
yagmurkokusu_ Gusa2 alabilir uykuluyken genelde ebemiz öyle söyledi benimde sütüm azalmasın diye emmeye devam etsin diye bir kaç gün öyle yaptım ama benimki artık uyanmaya başlıyordu uykusundan bıraktım hiç emmiyor istemiyor
DefneBuket Gusa2 Merhabalar kızım 18 ay tek meme ile beslendi hiç problem olmadı oğlumda aynı şekilde sol mememi tuttu ama ona yeterli gelmiyordu mama takviyesi yapıyordum depremlerden çok etkilenince sütüm çekildi şuan mama ile devam ediyorum😢
Gusa2 egelsenkonuss çevrenizde hiç kimse demedi mi tek memeyle bu çocuk duymaz diye bana sürekli diyorlar kilo alımı da normal aslında ama kafamda karışıyor
EcrinMelek1- @Gusa2 silikon göğüs ucu ile emzirdim sonra sağ göğsüm mastit olduğu için ucumda iyice gittiği için sol göğüsle yola devam ediyorum 🤣 gece uykusuna yatırırken 90cc mama veriyorum onun dışında emziriyorum
egelsenkonuss Gusa2 demez mi hepsi diyodu emzirirken vah vah yazık doymaz sen yine de dene diyip duruyorlardı. Kilo alımı normaldi hiç takmadım sanki keyfimden diğer mememi vermiyordum. Takma sende bosver konuşmak için konuşuyorlar
Gusa2 egelsenkonuss bana da aynılarını dıyorlar üç aylık şuan sütüm de yetıyo çok şükür ama yok mama da ver doymaz artık dıyıp duruyorlar
Melo29 Gusa2 sadece sol mememi emiyor sag memenin tarafina dönemiyor artik benim sucumdu ama sol memeyi emzirmek kolayima gittigi icin hep onu verfim sag memem kücücük kaldi. Sag memem hamilekikten önceki haline döndü resmen.