sarmaliklahana yagmurkokusu_ sma optipro kullandım 800 gr en az 9 tane vardı cok kullanışlı geldi teneke kutu. Ama yıkanınca içi paslanıyır malesef denedim 3 tanesi de aynı oldu. Bende attım. Hiç biley koymaya güvenemedim 🙄🥴
YaseminAren yagmurkokusu_ kutular ve kasıklar duruyor sımdılık kutulara azar azar erzak koydum sallayıp seslerini dinliyoruz ılerde oyun kurarım olarla kasıklsrı ds agzıns sokup evırıp cevırıp bakıyor🤣🤣
yagmurkokusu_ Zlm ya aptamil değil de teneke kutu lazım bana da kule yapacağım bende biriktiriyorum 😂
salakmisincemilee yagmurkokusu_ ne kulesi acaba elimde bi suru var armadim ben de degerlendireyim etkinlik vs ise
yagmurkokusu_ salakmisincemilee evet hepsi birleştirip çadır tarzında kule yapacağım pembeye boyayıp Ama başka etkinlikler de söyleyebilirim yumurta kolisini atmıyorum tospa yapacağım 😂 bir sayfa takip ediyorum da birde ıslak mendil kapaklarını biriktiriyorum onun içlerine hayvan resimleri koyacağım . Birde ayrıyetten resimler koyacağım açıp baktığında soyağacı gibi olsun.
Melis1706 yagmurkokusu_ islak mendil kapaklarini bende biriktiriyorum ileride karton uzerine yapistirip aynisini bulma etkinligi yapacagim
Rabiasal yagmurkokusu_ yumurta kolileri çok pis ya. Allah korusun bakteri barındırabilir. Bence kullanmayın
Minikpanda12 yagmurkokusu_ yumurta kolisi çok fazla bakteri ve mikrop üretiyor hele ki küçük çocukların özellikle uzak durmasi gerekiyor
yagmurkokusu_ Melis1706 evet etkinlikte görmüştüm çok hoşuma gitti Bende soyağacı şeklinde oluşturmak istiyorum büyğk kızım anaokuluna gidiyor orada da çok öğrenip geliyor etkinlik beğendiklerini evde yapmaya çalışıyoruz. Diğer kızım içinde bazı şeyleri yapıp odasında bekletmeyi düşünüyorum kavrayabileceği kadar
yagmurkokusu_ _nurellaaaaa etkinlik.esma , etkinlikutuuuum , çocuklardan.etkinlik.dunyasi , etkinlik.saatiii , ogretmen.baba , bir kaç tane daha var Çinliler onlarda tiktokta güzel etkinlikler yapıyorlar 😂
yagmurkokusu_ Zlm içini suyla haşır haşır yıkanırsa su birikintileri bir Süre sonra küf yapar ama iyice içini temizleyip ıslak mendille silerseniz koku dahi Kalmaz biraz da havalandırmak gerekli. Şuan 15 tane biriktirdim tertemiz mesela koku bile yok mamanın
yagmurkokusu_ ada-58 hangi marka sizin sma tarzında tenekeyse benim için biriktirme şansınız var mı ? Ben gardrops üzerinden aldım yaparım.
ada-58 yagmurkokusu_ evolvia 400 gram ve 800 gram olan kapaklı teneke kutu. Ücret almam biriktiririm tabi.ayda 5000 gram mama tüketiyoruz
yagmurkokusu_ ada-58 çok çok teşekkür ederim Siz biriktirdiğiniz de bana yazarsanız ben alırım maksat kargo ücreti size yansımasın. Bugün eşim kutu olarak almış teneke yokmuş diye bazen böyle oluyor bizimde
Melis1706 yagmurkokusu_ takip ettigim sayfa var demistiniz acaba paylasmaniz mumkun mu 5 aylik bebegim bende bisiler ariyorum suyun icine banyp ordeklerini koydum 2 gun oynadi skldi sy siralar hep sklio memnun edemiyorm hic
yagmurkokusu_ sarmaliklahana aslında yıkarsanız pas oluyor ama yıkamaz mamayı komple boşaltıp ıslak mendille silerseniz havalandırıp kaldırırsanız paslanmıyor. Bir dahakine deneyin sizde etkinlik filan yaparsanız ama benim içinde biriktirebilirsiniz 😂 şimdiden çok teşekkürler