Eloo005 Fenerbahçe konsept ufak bir sehpa pastasıyla balonlarıyla oğlumun pastasını üfleyeceğiz fotoğraf çekileceğiz ama forma altına ne giyebilirim kot pantolon mu siyah pantolon tayt felan mı ne giyebilirim bilemedim
RainOverMe Eloo005 bir cimbomlu olarak🤣 altına lacıvert tonlarında kot olur dıyorum. 🤪 nice yaşları olsun boncuğun🥰🙏🏻🌺 sizi esefle kınıyorum cocuğa takım dayatması yapıyorsunuz belki de cimbomlu olacaktı🤪🤣🤗
irva Eloo005 Kot pantolon giyebilirsin en güzeli.Ben salopet mini kot elbise giymiştim.Askıları da salmıştım kenardan aşağıya.
Handen Eloo005 Formayı crop yapmadığınız sürece her şey giyilir. 😅 Beyaz bir pantolon güzel olabilir. Siyah bir etek. Kot bir pantolon. Siyah taytta olur.
Eloo005 RainOverMe lacivert tonlarında maalesef kotum yokk 😌🫣 kendisi seçti takımını ya 😊 ailecek koyu fenerbahçeliyiz 😁
RainOverMe Eloo005 o zaman sıyah tayt canım🤗daim olsun farklı takım olmasından iyidir😅yoksa işin sonu kaos🤪
Eloo005 Handen siyah tayt düşündüm kot pantolon denemedim henüz 😊 hahah neden öyle dediniz crop mu yapıyorlar