Ciiiso Ve geceleri kaç saatte bir uyanıyorlar benimki 50 günlük saat 4 ten sonra sat başı uyanıyor 4.5.6.7 bilmiyorum ya sütüm azalıyor birde 4800 kg mız
Esraemir34 Ciiiso oğlum 11 aylık Sabaha kadar 10 defa uyanır doğduğu günden beri aynı bana uykular haram 🥺
Bssraa2 Ciiiso maşallah kilosu güzel 3 aylık 5 kilo daha benimki 😀sütünüzün azaldığını nasıl anladınız ki
Ne_alakasi_var_004 Esraemir34 bnmkide 11 aylık işte 15 nisanda yaşona giricek en son 10 kiloydu belki buçuk olmuştur bebegime zayıf diyorlar aslında normal kiloda sinir oluyorum boyu uzun bebeğimin yazık zayıf fln diyolar
Ciiiso Bssraa2 yani günden güne uykusu süresi uzaması gerekirken bizimki kısalıyor acabw diyorum azaldımı
Ygcdhcd hunilimomm benim kızımda 7 ay 9 günlük 9 gün önce 8200 65 cm di zayıf dıyo çevredeki insanlar 🤦🏼♀️
zynphl23 Ciiiso 2 ay 21 günlük 5,5 kilo geceleri degisiyor pek düzeni yok ama genel olarak 2 saat uyur sonra meme tekrar uyku meme sabah 6 ya kadar sonrası Allahu alem 🤕🥺
-Omrumm- zynphl23 aynı sorun bizde de var gündüz uykusu neredeyse yok zaten alisabildiniz mi uykusuzluğa ben hâlâ alışamadım 🤷♀️
Ygzz Evrencakar kilosuna hemşire veya doktor çok dedi mi benim oğlumda 9 aylık 11 kilo hormon testi yaptırın dedi hemşire kafayı yemek üzereyim
Bssraa2 Ciiiso yeni doğan bebekler çok uyur büyüdükçe uyku süresi de azalır normal 3.4. Aylarda daha da azalacak :)
Haticeeee123 Ciiiso aynı biz 4 aylık olduk hala gece uykuları sıkıntı 2 saate bir kalkar 4 den sonra saat başı bizimde kalkıyor çok yoruyor benide kendinide
ElizzAda Ciiiso 15 aylık 12 kilo kızım. Ben hiç emziremedim hep mama ile beslendi. O yüzden 4. Aydan beri gece 1 defa kalkar içer geri uyur. Atak diş hariç uykuları düzenli.
Yenianne31 ElizzAda 4 aylik 7 kilo ne yazık ki ben de sadece üç ay emzirdim. Artık hiç sütüm yokzaten mamaya alıştı hiç beni emmiyor
Busra14Barlas Byzasya merhaba size birsye sormak istiyorum benim bebeğimde 6.5 aylık erkek bebek kilosu hemen hemen aynı benim bebeğimde 7.800 Gr doktorunuz normal veya az dedi ki size acaba. Benim çevremdeki insanlar zayıf diyorlarda onun için sormak istedim.