Devrim01 lavanta35 lavanta35 4 aylık bebeğim bundan 2 hafta önce akşam 10 da yatar sabah en erken 10 da uyanırdı 11.30 a kadar uyuduğumuzu bilirim çok mutluydum kendi kendime nazar ettim herhalde şimdi 9.30 10 aradı uyuyor sabah 6.30 .7 gibi uyanıyor biraz daha uyusun diye elimden geleni yapıyorum ama nafile
Seda_korkmaz06 Devrim01 benim bebeğimde 5 aylık olana kadar hep 10 11 de uyandırdı şimdi 7 aylık oldu 6.30 7 dedim mi uyanır hatta bana bi bebek o kadar uyur mu ya derlerdi hep
Mercosey eco1110- gündüz 2 uyku yapması lazım. O gündüz uykularını ayarlayabilirseniz gece kalkmaları biter. Diyelim 4te kalktı 2 saat uyutmayın 6da yatsın 8e kadar uyusa 10da tekrar uyutun yani 2 saat uyanık kalsın uyku aralarında zamanla zaten kalkma saati 7-8 gibi falan olsa siz de rahatlarsınız. 5-6 aylıkken 3 uyku yaptığı bile oluyordu durumuna göre
eco1110- Mercosey gündüz 2 uykudan fazla istiyor çünkü 4de ayakta oluyor akşamı zor ediyorz bir türlü çözemedim bu durumu
Devrim01 Mercosey ayy hadi inşallah öyle olur oğlum doğdu doğalı uyku konusunda beni hiç yormadı şu son 2 haftadır perişanız işte eğer dediğiniz gibiyse düzenimizi bozmuyorum ama şöyle bi sorun var oğlum gece uykusunu güzel aldığı için gündüz nerdeyse hiç uyumuyor hep kesik kesik
berosunannesi Ebruceyda benimki de öyle kız burda herkes bebeklerin hepsi 6.5 7 gibi uyanır demiş bi düşündüm benim bebemde sorun mu var diye 😅
Ebruceyda berosunannesi ben doktora sormustm gulmustu. Uykuyu seviyor demek ki demisti. Bebekler genelde erken uyanir evet ama benimki gece cektirince sabahi bize odul veriyor diye dusunuyorum🤣
Sseyma65 lavanta35 kızlar ilk gebeliğim merak ediyorum daha küçüğüz bunun için 2 3 saate bir kaldırıp emziriyorum fakat ne zamandan sonra kendi isteğiyle kalkacak acaba
lavanta35 Sseyma65 1. Aydan sonra kaldırmadım ben ama kendisi uyanıyordu zaten sizin de daha küçükse ve çok uyuyorsa 4 saati geçmesin bence
Milaamomm lavanta35 benimki 4 ay 12 günlük 9.30 10 gibi uyur sabah 10.30 11 kalkar gece iki defa beslemeye uyandırırım
Milaamomm lavanta35 benimki 4 ay 12 günlük 9.30 10 gibi uyur sabah 10.30 11 kalkar gece iki defa beslemeye uyandırırım ama doğduğundan beri gece uykuları çok düzenli
oykuaren lavanta35 5 ay 4 günlük benim oğlumda sabah 6 da kalkıyor akşam 8.30 ta uyuyor . Geç uyusa bile kalkma saati aynı hatta bazen 5-5.30 🤦🏻♀️ ne yapsam da uyutamıyorum
Solzeyer Kubraaa89 oy kıyamam o küçükken daha kardeşi olmuş 🥹 benim kızlarımda aralarında iki yaş var şimdi biri 4 biri 2 yaşında halada büyük kızıma erken abla oldu diye üzülüyorum şimdi seninkini görünce yine üzüldüm ya evet kardeş çok güzel ama büyükler daha bebekliğini yalamadan üstüne kardeş gelince üzülüyorum
AtlaS-Ege lavanta35 Oğlum 13 aylık kaçta yatırırsam yatırayım en geç 7.30 da ayakta gündüz de 2 uyku yapıyor
Elifsahann Bebegim 6 aylik aksam 9 sabah 7 de uyanıyor hazı geceler geç uyusa Bile aynı saatte kalkıyor maalesef
tugbanur12 lavanta35 uyanasiya hemen besliyorum geri uyuyor 1 saat icinde en gec 1.5 aydan beri boyle yapiyorum 7.5 aylik hala sabahlari uyandiginda geri uyutuyorum 3-4 saat kadardaha uyuyor ama ozamanda gece mi saniyor sabahi bilemiyorum yani hala boyleyiz ama oglen 1.5 a kadar uyuyoruz ama uyaniyortabikiii gece 2 gibi uzun uykuya yatiyor sabah 7.8 gibi uyaniyor sinra besleyip geri uyuyor
Sibel83 Kızım 20 mayıs doğumlu 10 ay 12 günlük 8.aydan sonra anne sütü almadı bir süre sağıp verdim şiödi gece iki kez mama ve ek gıda Akşam 8,5 ta yatar 23.00 da 150 lik 4 te 150 lik mama içer Sabah 8,5 ta kalkar Zor uyandırıyorm sabah
endoplazmikretikulumiste lavanta35 ayı gereği öyle . Yine de bir tık daha uzatmak İçin karanlık perdeler var onlardan alın 2 yaş sonrası 7 -7,5 gibi uyanmaya başlıyorlar
Tuana23 lavanta35 minikpandauykuda uyku danismani Özlem hanım. Sabah 6 ile 8 arasi uyanmaların normal olduğunu paylaşıyor hep. Odadan cikmadan tekrar uykuya döndürebilirsiniz deniyor. Tekrar uyutmayi deneyebilirsiniz
Ponyo lavanta35 bizimki de sabah 6 6buçuk gibi uyanıyor hep. Mama yapıp veriyorum. Biraz direniyor ama yanıma alıp uyutuyom zorla. 😂 8 de kalkıyor sonra gün başlıyor bize