Kzbnnzmkrm Numune Ankara gölbaşı devlet hastanesi yapıyor sadece bizde yarın için randevu aldık gidecez bakalım
ilkgozbebegim Numune devlet hastanesi hiç bulamadım zekai tahir yapıyordu taşındık die yapmiyolarmis çok saçma milletin parasi yok die çocuklar sunnetsiz mi kalcak ozel den başka hiç hi yer yapmıyor 7 aydır bekle bekle bebek büyüdü
1kucuk_anne Numune bende 1 haftalıktı bebeğim sincan lokman hekimde yaptırdım. Çok rahat oldu hatta. Şuan 5 aylık olduk ama tugba hanım özel klinik açmıltı en son. Hala orada değil ama başkalarıda yaptırıyordur orya
Sasah1441 Numune canım biz 16 günlükken yaptırdık da özel koru hastanesinde oldu devlet de yiğeni sünnet oldu Sincan nafız körez de Dr çok iyiymiş ne tarafta oturuyorsun
Cerenimoo Numune Ben de devlet aradım ama bulamadım. Vedat ali canoğlu hoca var özel muayenehanesi var. Orda yapıyor inanılmaz memnun kaldım zaten ankara hep orda yaptırıyor 😅
Numune Cerenimoo bizde orda yaptırcağız çok beğendim doktoru ama çok kilolu olduğu için sonraya kaldı
Zezgit Yenimahalle devlet narkoz vererek sünnet yapıypmuş bebeğim küçük diye gerek yok dedi doktor önermedi narkozla sünneti. Zekai tahir çok iyi dediler. Ama oradan d randevu almak imkansız. Heralde en son bende özele kalıcam
NurCelik Zezgit kuzum Zekai tahirdeki doktorun adı ne biliyor musun bana arkadaş önerdi isim söylersen yardımcı olabilirim numarası var arkadaşta
Kzbnnzmkrm Zezgit bilmiyorum canım yarın sorucam işte 7 yaşından küçüklere narkoz vermiyorlar diye biliyorum ama
deletedmom719 ilkgozbebegim zekai tahire sünnet için güven mi olur. İyiki de yapmıyorlarmış artık. Berbat bir hastane...
ilkgozbebegim NurCelik evet evet aynı kişiden bahsediyoruz bizim de bi tanıdık numarası varmıştı etimesgutta yaptırdı acaba ücretli mi ki
Gbicer Ben Sincan lokman hekim hastanesinde eski usül sünnet yaptırdık üç aylıktı bir sıkıntı çıkmadı yirmi dakika sonra kucağımdaydı besledim uyudu filan lokal anestezi aldı