20Elif26 1902ctn hsyn bizdede egzema var ilk başta herşeyi kestim bu defa yine oldu yani o vücut bir süre savaşıyor sonra vücut da kabulleniyor tabi dikkat etmek önemli ama ben bal özlü bir sabun kullandım sanırım o yumuşattı ama doğaldı tamamen daha sonra Bioderma atoderm ile nemlendirici kullandım hiç kuru birakmiyordum şuan en azından kanamiyor kızarıp geçiyor her doktor farklı bişey söylüyor artık doktora da gitmiyorm çünkü kortizon da deriyi inceltiyir akışına biraktim umarım hepimizin bebekleri sağlıklı birer birey olurlar geçmiş olsun birde paketli olan birşey yeme demişti doktorumuz ona dikkat ediyoruz ben de yememeye çalışıyorum çubuk kraker yedikten sonra inanılmaz oluyordu bunu geç farkettim ben yiyordum ama sutumden geçiyordu sanırım onu kestim şuan sulu değil kuru bir egzema var
_Princesmom_ Bizdedir süt alerjisi ve çoklu besin alerjisi var bebeğimin poposundaki kızarıklık asla geçmiyor çok krem denedim ama tam geçirmedi,hangi krem daha iyi sizce ??
SelimSongur 1902ctn benim oğlumda öyle 8 aylık olacak çok üzülüyorum alerjisi var süt yumurta geçen yumurta yedirmişler mahvoldu acillik olduk
utkununannesi_ 1902ctn bizim yumurta alerjimiz var ama çok dikkat ettiğim halde oğlumun ensesi ve Boğaz’ı hep kızarıyo ve çok kaşınıyor o kadar dikkat etmememe rağmen hala aynı 8 aylığız bu arada deri testinde çıkmıştı
1902ctn utkununannesi_ görünen o ki hiçbirşey işe yaramıyor sanırım bünyeleri zamanları kabullenecek 🙏
findikburun Mucizemmmmm bizede alerji dediler bende diet yapıyorum ama neye olduğunu bilmiyorz herşey yasakladı tavık ekmek peynir süt yumurta çikolata meyvasuyu sadece sebze. Szizin bebeğiniz kaç aylık nasıl test yaptırdınuz bende yaptırmak istiyorum test ama küçük olduğu için yapmıyorlarmış sanırım bebeğim 4 aylık
Mucizemmmmm findikburun benım oglum 6 bucuk aylıktı o zaman yaptılar 6 aydan kucuk bebeklere yapmıyolarmıs sırtına iğneler batırarak yaptılar 15 dakıka hıc dokunmadan bekledı alerjısı olan maddelerin oldugu yerler kabardı alerjık mama basladık
utkununannesi_ 1902ctn evet inşallah kısa zamanda bütün yavruların alerjisi kaybolur bir an önce geçer 🙏
hsyn 20Elif26 bende ayni akisina biraktim kafaya takmaktan kafayi yiyeck gibi oluyorum bir suru doktora goturdun alerji doktorunada tabi kimisi alerjiniz yok vucut kendi uretiyor kimisi sadece yunurta alerjisi var diyor yas.aldikca gecer diyorlar insalah gecer hepimizin
Princess1 hsyn kimisi var diyor kimisi tek başına bunların olması yeteli değil kakasinda kan olmalı diyor vücudu kızarmalı döküntü olmali diyor kimisi de onlar en ileri derece diyor diyet yapsam mı bilemiyorum
Princess1 1902ctn merhaba benim bebeğim sürekli mukuslu kaka yapıyor ve yoğun gaz sancılı. Doktor bunların tek başına alerji için yeteli olmadığını söyledi. Acaba bebeğiniz alerjisi olduğu şeyleri tukettiginizde emdikten sonra huzursuzlanıyor mu
1902ctn Princess1 evet huzursuz diye bişeylerin ters gittiğini düşünmüştüm ki öyle de olmuştu kurdeşen ve alerji birlikte olmuştu kakadan şüphelenmemiştim döküntü ve egzama olmuştu ilk önce
hsyn Princess1 bizde ara ara mukuslu kaka ve ara ara kizariklik kakasini cekip gosteriyorum oo bunlar anne sutu kakasi normal diyorlar ama arada kizarikligi artiyi yuzunde baya