1902ctn Dikkat etmeme, diyet yapmama rağmen hiç bir ilerleme kaydetmiyoruz çok umutsuzluğa kapılıyorum sizler de durum ne?
Aslan 1902ctn nasil bir yan etkiyle karsilasiyorusnuz bizde cuma.gunu testmiz yapilicak 9 aylik bebegm her besinden sonra yedigi herseyi geri kusuyor dogdudandan beri böyleyiz :(
Rzgr 1902ctn bizdede durum ayni 2 aydir diyetteyiz. Yuzunde atopik baska hic bir belirti yok 1 gun duzeliyo ertesi gun yine basliyo cok yoruldum ve bitmiyor. Gozlerim aklim hep oglumun yuzunde.
Ogretmenannis 1902ctn bizimde aynı belirtiler vardı deneme yaptım her yediğime dikkat ettim sut ürünlerine ve kuruyemişe alerjisi var 5 aydır yemiyorum geçen hafta 1 lokma peynir ile denedim akşama yanakları kızardı hemen hala geçmemiş 10 aylık olduk
1902ctn Aslan bizde de kusma vardı 4.5 aylıkken kesildi.vücudu kıpkırmızı pıtır pıtır döktü.sayılı besinle besleniyorum yok hiç bir şekilde düzelmiyor
katmerliana Aslan reflü olabilir canım benim oğlum da öyle reflü teşhisi konuldu . 1 yaşından önce testler doğru sonuç vermiyor diye söylemişti Ünv de götürdüğümüz Prof . Ama biz 2 aylıkken yine de yaptırmıştık
derinkus Rzgr merhaba acaba abur cubur çikolata şekerleme pasta sık tüketiyor musunuz mesela nutella felan
1902ctn Rzgr evet aynen anlattığınız gibiyim bende acaba bugün ne kadar fena diye açıyorum zıbını 😕 arada da kurdeşen eşlik ediyor alerji döküntülerine çok yoruldum. Her sabah patates yemekten gına geldi
Rzgr derinkus hic bir sekilde paketli gida tuketmiyorum. Disarda yemek yemiyorum. Cikolata 3 aydir yemedim diyebilirim. Pasta borek kek evde bile yapmiyorum. Eve aldigimiz makarnanin arkasina bile bakiyorum. Margarin kullanmiyorum. Tamamen vegan b3sleniyorum .kirmizi et bile yok.
1902ctn Rzgr tıp tıpa aynı bu şekilde besleniyorum buğday,yumurta,süt,fındık alerjisi var süt diyetinde olduğum için et de yasak.iyileşme varmı peki bebeğinizde bi faydası oluyor mu
derinkus Rzgr yaa bizimde egzamamız vardı ben çikolatayı kesince baya azaldı belki aynı olabilir diye sormuştum😊
Piraye Rzgr vegan kuruyemiş ama 😔 ben ekmek patates bulgurla besleniyorum 4 aydır bayaaa geçti. Dr. Çocuğu yormaZsak çabuk atlatırız diyor.
BurcuMasal 1902ctn Merhaba bu alerjileri nasıl anladınız ?Benim kızımda sadece mukuslu kaka var süt diyeti önerdi doktor
Rzgr Sabahlari ozellikle cok fazla kizariklik oluyor. Bizim sadece yanaklarda. Gun icinde biraz hafifliyor. Bazen bir kac gun geciyor sonra yine cikiyor.doktor kakada kan yoksa hafif alerjik bir durum dedi ama 1 yasina kadar diyete devam
1902ctn Rzgr bana da şuan için 2 ay diyet yap sonra görüşelim dedi ek gıdaya başlattı tabi sütüm aşırı derecede azaldı,zaten aman aman bol değildi.bizim neredeyse tüm vücut döktü bi tek poposu ayakları elleri boş
Rzgr 1902ctn doktorunuzdan calsium takviyesi isteyebilirsiniz. Bende ilk zamanlarda sutumun azaldigini düsünup uzulmustum ama azalmiyor merak etme. Hic dusunme aklina bile getirme sütum azalacakmi diye. Ilk 6 ay emzirdiysen bundan sonra anne sutu onun icin sutlac niyetine demisti bize ebemiz. Insallah yavrularimiz bir an once sagligina kavusur. Allah yardimcimiz olsun🙏🙏🙏
1902ctn Rzgr amin inşallah 🙏 osteocare kullanıyorum içimi bir nebze olsun rahatlattınız allah razı olsun anne olarak ister istemez suçluluk hissediyor insan 🙏💗
Gzmkcyr KIzım 4.5 aylık vücudunun heryerinde aşırı kuruluk ve kaşıntı vardı üniversite profesörüne gittik yumurtaya karşı alerjisi varmış çiğ Ocak’ta fırında herşekilde yasak tedbir amaçlı domates ceviz fındık fıstık badem de yasak 9. Ayında tekrar götürecez kontrole az kortizonlu krem ve müstelanın kremini kullanıyoruz baya baya azaldı geçti sayılır sadece ekmek tüketiyorum yumurtalı olarak ondada mecbur doyamadığım için
Trknkrc Gzmkcyr neye alarjisi olduğunu nasıl anladınız benim oglumunda belli yerlerde kuruluk oluyor kızarıyo üstü pul pul oluyor
Cisem_25 Gzmkcyr Gzmkcyr yumurtaya karşı alerjisi olduğu kan testinde mi çıkıyor yoksa başka test mi yapılıyor?
Gzmkcyr 1902ctn marketlerde bakkalarda satılan ekmeklerde yumurta illaki oluyor ya ondan bahsediyorum
mervezezee Kızla r benm bebegimde de var döküntü ve kusma alerji olabilir mi oglumda da kusma vardı alerji dememislerdi reflu demislerdi
NhLpRn Bebeğimin arada alnında göz kapaklarında ve sırtında kırmızı minik minik döküntüleri oluyor bir gün kalıp geçiyor dediğiniz hastalık böyle bi şey mi acaba kızlar?
1902ctn NhLpRn evet sizin de alerji olabilir ama atıpik dermatit çoğu zaman alerji gibi döküntülerde yapabilirmiş bi doktora gösterin isterseniz 🙏