1902ctn Yorumların hepsini okumadım belki söyleyen olmuştur ama yazayım belki yardımım dokunur. Kızım 3.ayından itibaren önce kızarıklıklar seklinde basladı sonra yerini para büyüklüğünde içi beyaz dışı kırmızı pul pul yaralar oldu. Hatta baZen sulanıyor kanıyordu. Kaşıntı için damla kullandık,şurup kullandık. Alerji doktorları,cildiyeler her yeri gezdik. Testlerde hiç bişey cıkmadı. Diyetler yaptım bu uğurda sütüm kesildi sadece 5bucuk ay emzirebildim. Mamasını değiştirdik,çamasırlarını organik deterjanla yıkadık çift durulama yaptık ütüledk. Hiç öpmedik,sigara içilen ortama sokmadık. Kortizonlu kremler kullandık ama hep tekrArladı. Acaba ev akarına tozlara mı alerjisi var dedik bütün peluş oyuncaklarını attık,halıları kaldırdık,evi hergün süpürdük sildik. Yatagını havalandırdık çarsaflarını değiştirdik. Elektrik süpürgemizi bile değiştirdik (motorundan toz cıkarmayan anti alerjik durumlar için özel süpürge aldık ) En son gittiğimiz cocuk doktoru egzamanın sebepsiz de cıkabileceğini söyledi. Yani mesele barsaklarında olmayabilir,yedikleri ya da toz tetiklemiyordur. Sadece cildi kuru oldugu için cıkıyordur dedi. Kaldı ki ben sabah aksam mustela ve biodermanın atopik ciltlerine özel kremleriyle kremliyordum. Bana en sonunda bir krem verdi. Sabah aksam bunu sür 1 hafta içinde gececek gecmezse tekrar gel dedi. Ve mucize gibi 4.gün geçti. Ama sadece krem değil deniz suyu da cok iyi geldi. Ben şimdi kremi bulup adını yazıcam. İmkanınız varsa denizden su alın banyo ettirin cok cok iyi gelecek. Tam 1 yasında egzamaları geçti. SuAn 16 bucuk aylık tekrarlamadı