Mom05 Snlevrn şuan kestim canım ama bana doktor mama da yazdı bunuda kullan dedi süt ürünlerinin dışında 😓 sen nasıl yapıyorsun neler yemiyorsun
Snlevrn Mom05 Ben mama istemedim sutun yeterliyse verme mamayi benim doktorum doktorum mama vermek istemiyorum dedi valla su ara patates kabak salata arasinda gidip geliyorum kan yeni kesildi simdi tek tek gida ekleyecegim cunku daha test yaptirmadim elimde bir liste var ona gore tek tek deniyecegim
Mom05 Asafeymeninannesi olduğunu söyledi canın doktor 😓 sen sadece süt ürünleri ve yumurtayı mı kestin 😔
Asafeymeninannesi Mom05 Yaa çok üzüldüm Evet. Normal mama, peynir, yoğurt, yumurta ve bunların yer aldığı hiçbir şeyi veremiyorum şu an
omer12 Mom05 canim hastaneye goturup kaka tahlili yaptr. Benim oglumdada ayni durum vardi tahlilden anladik bi virus cesidi vardi gecti
Asafeymeninannesi Btalham Vücutta kabarmalar meydana gelir. Huysuzluk, kusma en belirgin özelliği Bazı bebeklerde yoğun şekilde vücutta kaşınma meydana gelir
Selinto Selinto tanı kan ve mukuslu kaka ile konuyor zaten bunun testini yaptırsanız bile negatif çıkıp kan görmeye devam edildiği sürece diyete devam ediliyor.zamanla geçen bir durum ama
Snlevrn Mom05 Hayir doktorlar sadece sut ve sut urunlerini ve icerisinde bulunanlari kes diyo bir arastirmadan aldim listeyi