Bmsbl Gaz damlasını kaç günlükken vermeye başladınız? Kakasını yapamıyor doktor 10 günlükken erken dedi ama şimdi 20 günlük çocuk durmuyor versek mi bilemedik
mrv26 Bmsbl ben 15 günlükken başlamıştım . Nurse kullanmıştık çok etkisini göremedik metsil kullandık o dönemde
Bmsbl Umrancetin-65 doktor biogaiayı önerdi ama daha erken dedi normal gaz çıkarıyor kakasını yaparken sancısı öok oluyor dayanamadık artık eşim almaya gitti çocuk aglamaktan mahvoluyor
Defnesa Biogaia ilaç değil biz bir haftalıkken başladık gaz sancısından fıtık olacaktı oğlum Allah korusun bence başlayın hemen probiyotik zaten
Kucuksincap Bizimde vardı doğduğunda gazı iki buçuk ay sonra geçti iki damla sayesinde gitmedigim doktor kalmadı en son özelde çok iyi bı doktor bulduk Allah ondan razı olsun verdiği damlalar sayesinde geçti . Biagoia ve relaktaz
yagmurpelit Goktugs_Mother günde kaç damla verdiniz damlayı aldım kullndim hemen fayda etmez mi acaba çok sancılı bizimkide
mrv26 Bmsbl kakasını yapamayışıno 10 güne kadar normal kabul ediyor doktorlar. Kaka için ben zeytinyağı veriyordum bi çay kaşığı o rahatlatıyordu kaka sorunumuzu bide karnına bol bol masaj tabi
Handemiiiy Bmsbl bende üçüncü haftasında başlamştm ama şu an sıkışmadıkça hiç bir şey vermiyorum 6 haftalık olduk
Goktugs_Mother yagmurpelit 5 vermiştik. Hemen etki etmez düzenli kullanınca etki ediyor ama tamamen geçmiyor genede maalesef zamanla geçiyor.
mrv26 yagmurpelit yani Nurse den daha çok fayda sağladı. Çok sancısı olduğu zaman 2 damlayı karıştırıyordum. Ama bebekten bebeğe fark var yani bana faydası olanın sana olmaz sana olanın bana olmaz herkes nurseden çok memnun kalmış ama bize faydası olmadı
yagmurpelit Bmsbl bizimkide 17 günlük damla aldım bnde mecbur bı iki kullandım bı fsyda göremedim her gece ağlıyor sancılaniyor özellikle dedgin gibi kakasını yaparken ikinmakan bı hal oldu