GizemEgem Nrgz sakın kullanmayın biz sadece iki gün kullandık bebeğim kabız oldu ve iki hafta geçmesine rağmen düzelmedi kan damlası kullanmak istiyorsanız kendiniz eczaneden özel olarak alıp kullanın
Zeydeymen Kan damlası ishal yaparmış kızlar eminmisiniz damla yüzünden kabız olduğuna oğlum ishal oldu doktora götürdüm ishal yapar bu dedi düzelene kadar ara verin die
edagoktug53 Nrgz canım belki senin bebeğine kabızlık yapmaz ama benim yavrumu baya etkiledi hiç kabız olmayan bebek kabız oldu. Bende kullanmayı bıraktım. Yan etkisi olmayan bir kan damlası arayısındayım
Mavisinnannesi Nrgz sağlık ocaginin verdiği mi o kimse önermiyor ben ferrum kullanıyorum bir şikayet yaşamadım çok sukur
Kartopu06 Mahidevran61 iste bende bir aya yakindir kullandim bebegimin diskisi kaskati oldu saglik ocagindaki doktorumda onayladi kabiz yapar diye o yuzden de degistirdim bakalim ferrum nasil gelecek
Darajan edagoktug53 bıraktım canım kullanmayı, bişey vermiyorum kan ilacı olarak. Doktora sordum değerleri normal ise kullanman şart değil demişti ama değerlerini ölçütümedim daha.