Mahidevran61 Nrgz ben kullanıyorım canım kilosu ne kadarsa ona göre verıyosun bi suan 8,5 kiloyuz 8 damla günde kullaniuoruz
Kartopu06 Nrgz SAKIN KULLANMAYIN BEBEGINIZ SURESIZ KABIZ OLUR BENDEN SOYLEMESI BEN FERRUM ALDIM BUGUN BAKALIM INS.IYI GELIR
dere-07 Kartopu06 kabızlık durumu var bizde sağlık ocağına uğrayıp başka kan damlası sorucam her gün kaka yapan evladım yapamaz oldu her gün zeytinyağı versem de fayda etmiyor
Poyrazaliannesi Banada bugun verdiler oyle kilosu basina 1 damla felan demdiler gunde 1 defa 4 damla emzirmeden 1 saat once vericeksin dediler
Kartopu06 Mahidevran61 iste bende bir aya yakindir kullandim bebegimin diskisi kaskati oldu saglik ocagindaki doktorumda onayladi kabiz yapar diye o yuzden de degistirdim bakalim ferrum nasil gelecek
Nrgz Benim kafam çok karıştı ya.aç karınla vereceksin emzirmeden yarım saat önce dedi ama ne zaman emeceği belli olmuyor yanlıs bişey yapmaktan korkuyorum.
Poyrazaliannesi Nrgz canim sabah kalkinca ver damlasini verdikten 1 saat sonra emzir iste oyala bi saat
Darajan Nrgz Bebekten bebeğe değişir ama benim bebeğime sadece iki gün vermiştim ve verdiğime bin PİŞMANIM 😠😠😠 o günden itibaren tüm düzeni bozuldu. Her gün 2-3defa kaka yapan kızım iki üç günde bir yapar oldu. Hala düzelmedi. 6 aylık olduk
edagoktug53 Darajan aynen öyle benim bebeğiminde tüm düzeni bozuldu hergün düzenli kaka yapıyordu. İlacı bırakmama ragmen hala 3 4 günde bir yapıyor. Cok lanet bir ilaçmış. Onun yerine ne kullanıyorsunuz siz
Nrgz dere-07 benimki açken paralar kendini. Nasıl yapacağım bilemiyorum. Sabah uyandığımda veririm dedim çok ağladı veremedim.
Darajan edagoktug53 bıraktım canım kullanmayı, bişey vermiyorum kan ilacı olarak. Doktora sordum değerleri normal ise kullanman şart değil demişti ama değerlerini ölçütümedim daha.
edagoktug53 Nrgz canım belki senin bebeğine kabızlık yapmaz ama benim yavrumu baya etkiledi hiç kabız olmayan bebek kabız oldu. Bende kullanmayı bıraktım. Yan etkisi olmayan bir kan damlası arayısındayım