Melekvtn gkcinc bizim de digeri kadar net görünmüyor çünkü daha küçük kalmis o dokunamiyorum tabi simdi zamanla belirginlescektir diye düşünüyorum
Melekvtn gkcinc biz 5. Gün cikarttik bandaji bugün ama tuvaletinden nasil korurum diye endiseleniyorum dogrusu
2cocuk_1anne_ Melekvtn bir şey sormak istiyorum Oğlum 2 aylıkken doktor kontrol etti ve su fıtığı var 6.aya kadar geçer geçmez se ameliyat dedi Şuan oğlum 5 ay 16 günlük Bir tarafı diğerine göre biraz büyük aşşa doğru çok az ama Bu inmemiş testis mi oluyor ikisi farklı mı
gkcinc @merveasm sizin henüz teşhis konulmamış o yüzden telaş yapmayın bence. Dediğim gibi bir uzman doktora götürün önce. Anne olarak yapacağınız ilk iş doktora götürmek. Utangaç testiste olabilir sizinki.
gkcinc @2cocuk_1anne_ sizinki çok farklı. İnmemiş testis adı üstünde inmemiş. Torbada hiç olmuyor testis
2cocuk_1anne_ gkcinc anladım canım yazın için çok teşekkür ederim Bize su fıtığı dedi oda ameliyat gerektiriyor muş inşallah gerek kalmaz
gkcinc @Melekvtn bizde biraz gelmişti büyük tuvaleti ama zaten yaralar kapanmıştır korkmayın. Bize doktor 1 haftasonra yıkayabilirsiniz dedi ama biz 10gün sonra yıkadık😅
merveasm gkcinc merhaba aüreci anlatır mısınız ameliyattan sonra neler yaptınız kaç günde tamamen gecti
merveasm zturkata merhabaoglunuz oldu mu lütfen detaylı süreci paylaşırsanız cok mutlu olurum çünkü o kadar tedirginim ki benim oğlumda olacak
zturkata Hiç korkmayın korkulacak bisey degil emin olun 7 günde hepsi geçti ilk 3 gün huysuz oda sünnetten dolayı zaten, yoksa testis cok kolay geçiyor cok sükür yeri belli miii nerde oldugu
zturkata Sadece damar yolu bulurken sıkıntı oldu oda bebek oldugu icin sizin ki zaten 3 yaşmış merak etmeyin koklck bisey degil