Ayzayd Merhaba 1,5 yaşındaki oğlum yaklaşık 1 haftadır omuz silkme hareketi yapıyor başına gelen var mı geçici bir süreç mi sizce
endoplazmikretikulumiste Ayzayd çünkü yapabiliyor annesi 😄 Birde 2 yaş sendromuna hazırlıktır o herşeye banane ve red verme durumu şimdilik fiziken baş gösteriyor ilerde o omuz silkmeler gerçek bir omuz silkme olacak 🙈
Ayzayd Sonsuz32 ne zaman başladı peki inşallah geçicidir ya doktora götürdüm peki bişy demedi geçer falan dedi ama çokta ilgilenmedi
endoplazmikretikulumiste Cansucan20 arkadaşımın oğluda sürekli kend kuşağını çekerdi zamanla unuttu unutması 3 yaşını aldı
Cansucan20 endoplazmikretikulumiste umarım bizimki de unuttur. Biz tik tanısı aldık. Şu an ilaca gerek görmedi.
endoplazmikretikulumiste Cansucan20 tekrarlayan hareketlere tik deyip geçiyorlar ama oysa çocuğun stres anında ya da duygusal bir hezeyan anında rahatlatıcı alışılmış bir hareket olduğunu söylemiş o yaptıkça uyarın dikkatini dağıtın büyüdükçe geçer demişti öyle de oldu
Cansucan20 endoplazmikretikulumiste ben çocuk psikiyatrisine götürdüm bir seans. Nörolog da gördü. İkisi de tik dedi. Bakalım inş azalır 🙏🏽