tugraninannesi1 ne demek ben tesekkur ederım faydası olsun cok mutlu olurum, ıkı kelam yazdım onda bır sey yok🥰🌺 cok dıkkat et canım bır ıkı hafta ozellıkle, en azından bıraz rahatlama olsun zaten sonrasına alısıyor ınsan. Stresten de uzak dur, belli ki seni de verem etmısler benim de aynı sıkıntılarım oldu. O zaman kotuye gıttı zaten sıkıntılıyım genetık olarak. Kolonoskopı yaptır mutlaka annem endoskopıfen daha rahat dıyordu.yarı baygın gıbı olandı korkun cekıncen varsa ondan yaptırmaya calıs, Benım kan olmadıgı ıcın gerek gormedı doktor. Polip olabılır makatta catlak olabılır ona gore sana bılgı verırler. Kolonoskopı ıcın dıyet verırler sıvı agırlıklı beslenırsın mercımek katıyen yeme dıyete gırersen bır de sana verılen ıcmenı soyledıklerı surup dolapta olsun oyle ıc mutlaka. Kımısı o sıvı mıdır surup mudur onu ıcemıyor ozel olarak meyve aromalısı vardı sanırım ondan alabılırsın baktın ıcemıyorsun. Her seyın bası saglık sen ıyı ol kı bebısın de ıyı olsun cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne🤗🙏🏻🌺dedıgım surubu ıcınce bır ıkı saat bır sey yıyıp ıcme o surup mıdeyı kaplayacak kı faydası olsun. Ozellıkle Sıvı tuketırsen malesef faydası olmuyor. Guzel haberlerle gel 🥰🌺🙏🏻🙏🏻