findikbrnlu0_ Arkadaşlar 4. Ay atağında neler oluyor biz bugün 4. Ayımıza girdik ama geceleri uyku gerilemesi uykuya direniyordu zaten ama daha çok direnmeye başladı başka neler oluyor😂
starwomen findikbrnlu0_ bizde ağlama krizleri, Uykuya direnme, huzursuzluk, kucakla durmak isteme olmuştu. Meme reddi yaşamadım ama diğerleri başıma huni takmama yetti 😂
Lilybaby findikbrnlu0_ 4 ay 3 günlük dün bir ağlama krizine girdi kulak zarlarımızı patlatacaktı böyle bir şey görmedim zor sakinleştirdik. Uykunun içinde ağlıyor kucağımda sakinleştirip geri koyuyorum. Gündüz uykuları bi uzun bi kısa hiç düzeni yok. Sürekli kucak istiyor dışarı doğru duracak hep izleyecek. Daha bikaç gün öncesine kadar ana kucağında oyalardı kendini şimdi hep kucak hep kucak. Zaten doktorumuz da iş yapmayı bırak tuvalete gidemeyeceksin demişti aynen öyle oluyor.
Tugba355 Ağlama krizleri , meme mama reddi , uykusuzluk Allah yardımcın olsun canım sürekli temas ister kucakta uyumak ister 😊
Tugba355 Sakin kal onu rahatlatıcı ninniler aç yada kendin söyle sürekli onu sevdiğini söyle sakin kal sendeki gerginliği hissetmesin annesi mesela akşamları baktın krize giricek gibi duş aldır mutlaka rahatlasın vücudu
findikbrnlu0_ starwomen hahahha😂😂 ay analık çok zor bizim zamanımızda atak falan yokmuş ya bunların hep bi atakları var😂
CaninannesiCemre starwomen Biz dün 3 aylık olduk ,aynı yazdığınız şeyler oluyor:( önce dedim acaba rota virüsü açısından mı ,sonra da dedim 4. Ay atağına erken mi girdik 😔
starwomen findikbrnlu0_ annemin sözü 😂 şimdi bir huzursuz olsa acaba atak da mı hemen takvime bak diyo 😂 analık valla zor boşuna cennet anaların ayakları altında demiyorlar
starwomen CaninannesiCemre en başta sabır ilk başta aşırı zordu ama geçecek, daha kötüsü olsa ne yapardın diye teselli ediyordum kendimi. Dışarı çıkıyordum rahatlıyordu. Penceren bakıyorduk, bahçeye iniyorduk, arabayla geziyorduk bize iyi geliyordu
sevil55 Çok şükür 4.ay atağımızı tamamladık bir hafta sonra 5 aylık oluyoruz bizim için tek sorun mama reddi oldu onun dışında başka bir sorun yaşamadık ama hala mamayı uykuda alıyor kalıcı olmasından korkuyorum
Dilovan Sanki biz de atak geçiriyoruz. Uyku düzeni bir haftadır yok hep kucak istiyor, oyun ilgi istiyor. Altı temiz, gazı yok, karnı tok ama uyku yok. Duş aldırdım o bile uyutmadi 🤔
CaninannesiCemre Dilovan aynı şeyler ,farklı olarak uykuya geçişte zorluk ,sürekli kucakta durmak isteme,uykudan çığlık çığlığa uyanma