babyandmoms İstanbul avrupa yakasında kanser tedavisi gören kuzenim için anne sütü gerekiyor tek çaresi anne sütü lütfen sütü fazla olan Ücret talep etmeden verebilir mi şimdiden cok sağolun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Lütfen
nilveannesi babyandmoms böyle bir durumda ücreti düşünmek çok çirkin olur. Merhametli sütü bol annelerimiz İnşaAllah yardımcı olur ücret istemeden insanlık için 🙏🏻 Allah şifa versin İnşaAllah
BuseveMinigi babyandmoms ben göndermek istiyorum lakin nasıl ulaşım sağlayacağız? Anne sütü en fazla 3 saat dışarıda kalabiliyor sağılınca. Ben şirinevlerdeyim. Nasıl gönderebilirim.
Poyrazefe babyandmoms ben beylikdüzündeyım verebilirim suan buzlukta var onun dısında cok iyi bi süt sagma cıhazım yok ama cıktıgı kadar hemen hemen vermek isterim inş şifa olur
Alimalimalim babyandmoms bende Beylikdüzü’nde oturuyorum çok sütüm yok ama sağmaya çalışabilirim eğer bulamazsanız az da olsa her gün verebilirim gerekirse bir öğün bebeğime anne sütü yerine mama veririm paylaşırız seve seve sütümüzü 🙏 rabbim şifa versin .
Asafhatice @Babyandmoms# babyandmoms İzmir’de yaşıyorum ben göndermek isterim ama nasıl olur bilmiyorum
Meryyy babyandmoms izmirdeyim sütüm bol degil ama yakın olsa onun için tahin yer ve getirirdim Allah şifasını versin
Seros Ya geçmiş olsun ben burhaniyede yaşıyorum balıkesir buzlukta çok var. Ama donmus şekilde nasıl alırsınız biri gelmezmi uçakla 40 dk suruyor