Poyrazaliannesi TugceOrnekoglu sadece anne sutu aliyordu taki 3 hafta oncesine kadar suanda meme reddi yasiyoruz ve 3 haftadir mama meme karisik yani 😒
TugceOrnekoglu Poyrazaliannesi pes etmeden vermeye devam et çünkü bazı dönemler oluyor biz aşamadık ama hala anne sütü alıyor sağarak veriyorum diş çıkarmaya hazırlanıyordur belki ondan emmiyordur
Poyrazaliannesi mraslan ortalamada gozukuyo benimki ama dedigim gibi iste normalde 7500 gibi durmuyo oyuzden de insanlr zayif diye soyluyolar
mraslan Poyrazaliannesi İnsanların her dediğine takılırsan çok üzülürsün canım benim. Ağzı olan konuşur
Poyrazaliannesi Ulkumm istemeye istemeye damaklariyls mememi skıyor kafasini ceveiriyo zorluyorum 15 defa anca cekiyodur daha da yok bidaha emmiyo 🥺🥺
Poyrazaliannesi TugceOrnekoglu tam 4 aylik suan dis cikarma icin erken degilmi sizce denicez direticem artik yapicak bisey yok 🥺
TugceOrnekoglu Poyrazaliannesi benim kızım 5. Ayına girdiği gün 2 alt dişi patladı bebekten bebeğe değişiyor belki atak haftasındadır bol bol sabır şart 🙏🏻🙏🏻
Poyrazaliannesi mraslan ben herkesi kendim gibi saniyorum oyuzden cok takan bi insanim. Bu konuda esimle bile kavga ettim esim iyi kilosu sacmalama fit duruyor diyor ben diyorum insanlar neden oyle demiyor diyorum 🥺
mraslan Poyrazaliannesi Bebepiniz kglu olsa bu sefer de size diyecekler ki ayy bu cocuga ne yapıyorsunuz öyle de takacaksın :)
tulihisom Poyrazaliannesi benim ikizlerim 4 aylık biri 7.100 gr digeri 6.500 gr 64 cm bence gayet iyi
burcukky Poyrazaliannesi Benim Kızım 9 aylik nerdeyse bu ölçülerde. Moralimiz bozuluyor bunları okudukca🙄
Poyrazaliannesi burcukky ozur dilerim moral bozmak icin yazmadim ama insanlar sinirlerimi bozuyor oyuzden kusura bakmayin 😐