Babe Muhammed_sefa05 Guzelim cam rende dedigin sey 9 tl e bebekte.Atla deve degil yani.Hadi kati meyve sikacagi belki pahali diye mudahele ediyordur.Kaldi ki ona da karismamali ama o konu bizi ilgilendirmez.Elma armut gibi meyveleri cam rendede yaparsin.Portakal mandalina gibileri de limon sıkacagiyla idare edersin.
Bebeminnie Muhammed_sefa05 boşver o zaman inatlaşms hç huzurun kaçmasın, limon sıkacağı kullan Zaten meyvesuyu vermek çok iyi değil, meyveyi yedirmeye çalış Kahvaltı yanıdna da ıhlamur içirebilirsn
Deletedmom021 Muhammed_sefa05 eşine söyle o alsın gelsin. Bak ne aldım diye meyve suyu yaparsın bebeğimize desin sanki senin haberin yokmuş gibi.
Deletedmom021 Muhammed_sefa05 bir de niye soruyorsun ki al sonra bak bunu aldım nasıl sence de. Hem kırmamış da olursun
Mucizebebek Muhammed_sefa05 sıkacağın cam mıydı ki kırıldı? Cam olmaysnlardan alın bişey olmuyo onlara
Muhammed_sefa05 Bebeminnie aynen canm boswerdim bende alacam en kısa zamanda vrrceem meyve suyu kesinlike hazır almam
Maviseker İyi sabrediyorsunuz ben olsam ağzını yırtarım ne demek izin vermiyor canım bu kadar yüz verme evladın icin gerekli olan bisey icin ondan neden izin istiyorsun ki 😏
Muhammed_sefa05 Maviseker vala canm insan mecbur olunca katlanıyor iste izin istemedim ki alacam dedim yok dedi
elo Kuzu kimse fikir vermemiş al sana akıl elmayı yada havucu neyi istiyorsan rendele tabağa snra eski tülbentle sık suyunu 😆😆😆
Muhammed_sefa05 elo iyi yapmış alalh razi olsun annenden ellerinden öperim teyzenin bana dadılı oldu onun sayesinde
Hayalim9786 Muhammed_sefa05 ben limon sıkacağinda sıkıyodum mandalina ve portakalı ama bende şimdi alicam meyve sığacağı şu elektriksiz olanlarindan bime geliyor canm 99 tl ye bi bak istersen
Baturalpilecihangir Muhammed_sefa05 seftali ve kayısı yi haşlayıp blendir dan geçirince markettekiler gibi oluyor visne ve elma suyunu zaten kaynatarak komposto gibi yapabilirsiniz.portakal ı da el sikacagiyla. Makina olmadan önce bu şekilde yapıyordum makinanın bana artısı sebze suları oldu .havuc ıspanak vesaire
Ummahanaydn Muhammed_sefa05 örneğin armut suyu yapacaksın veya şeftali hiç farketmez rondonun içine doğruyosun birazda su koyuyorsun iyice ezilesiye kadar çekiyorsun ama baya parçalar kalmayasıya kadar ondan sonra biberona veya bardağa dökerken araya tülbent veya süzgeç koyuyorsunki pütürcükler biberona gelmesin sadece suyu gelsin ben böyle yapıyorum güzelde oluyor😊