mimig7 SNA-20-07-22 ben emziriyorum da diyetisyene de gidiyorum , diyetisyen zaten süt yapan ürünler yazarak diyet veriyor sürekli yeme içme ara öğün var zaten
SNA-20-07-22 mimig7 bi faydasını bilsem gidicem ama bende o kadar sık hareket yok hareket etsem eririrmde bide bacak ağrısı yapıyor bu kilo çekmiyo bedenimi
SNA-20-07-22 mimig7 dogru söylüyorsun dişimizi sıksak olurda iştteee gayret yok gayret oluverse çok takıyorum kafaya😔
Asyaveannesi04 SNA-20-07-22 akşam 6dan sonra su dışında bir şey yok, hamur, ekmek, tatlı yok bol su, yürüyüş, fırsat buldukça ip atlıyorum bebemde beni izliyor oyun sanıyor mekik çekiyorum doğum öncesi kilomdayım 😍
Feyzosumunannesi SNA-20-07-22 10 ay 15 günlük 76 ile doğuma girdim şuan 70 kiloyum Aslaa neler yaptıysam da veremiyorum
OptimusPrime SNA-20-07-22 insatgramda zulallemutlugunler sayfasına girip ordaki tariflerden kendinize uygun olana başlayın. Ramazan tarifini yapıyorum. 4. Günüm giden 2 kg. Ama yüzümün küçülmesi bile fark etti 4 günde. İnanılmaz bir şey. 🌸
Lovers_33tantuniyam OptimusPrime ramazan tarifini paylaşmanız mümkün mü benim Instagram yok bulamadım 🥴
35lavanta SNA-20-07-22 Sağlıklı beslendim paketli gıdalar tüketmedim asitli içecek içmedim dengeli ve düzenli küçük porsiyonlar tükettim yulaf muhakkak yedim bu şekilde doğumdan sonra 2.5 ayda bütün doğum kilolarımı verdim (18kilo) şimdi 2 kilo daha verdim bebiş 10 aylık yine dikkat ediyorum ama ilk başlardaki gibi değil tabi tekrar bir çeki düzen vermem lazım kendime yaza bişey kalmadııı 😬😬
Umut001 SNA-20-07-22 Doğuma girerken 90 kiloydum 2 hafta sonra 82 kiloydum doğumun ardından 1 yıl geçti 20 gün önce diyetisyene gittim 76 kiloydum ve şuan 68 kiloyum 20 günde 8 kilo vermişim hedefim 58 ekmeği hayatımdan çıkardım onun yerine tam buğday ekmeği yiyorum abur cubur paketli gıdalarıda çıkardım ve günde en az 2 litre su içiyorum günde 15 dakika spor yapıyorum evde veya yürüyüşe çıkıyorum gerçekten isteyince oluyormuş 5 senedir falan hiç 75 kilonun altına inmemiştim 10 kilo kadarcık fazlam var ama inanıyorum kendime vericem bu 10 kiloyuda 😅🤚
Linaoykum_ SNA-20-07-22 benim 10 kilo fazlam var ve gitmiyor. 🫠🫠 temmuza kadar o kiloyu vermem lazım. Ama akşamları çok acıkıyorum ne yapmam lazım şu an 83 kiloyum
SNA-20-07-22 Linaoykum_ ekmeği tuzu şekeri aburcuburu hamur işini bide boğazımızı tutmamız lazım böyle giderse yanarızz😫
ece_arel SNA-20-07-22 58ile hamile kaldım 84 ile doğuma gittim oğlum 13 aylık 58 kiloyum ama yeniden hamileyim 🥲 verdiklerim geri almaya başlarım birdahaki aya ben sadece emzirdim ve aşırı su içtim o kadar zaten bebekli tempoda insan yemek yiyemiyor
adaakdu SNA-20-07-22 89 kilo ile doğuma girdim 1. Ayın sonunda 19 kilo verdim inanın hiçbir şey yapmadım sadece ekmek ve şekeri kestim emziriyorum diye hiçbir şeyi yemeyi abartmadım porsiyonlarıma dikkat ettim ben 19 kilo verirken kızım 1 kg 200 gram aldı
Asiltas SNA-20-07-22 bebiş kolay ya da yardım eden olduysa ondan kalmıştır ben bir haftalık lohusayken annemleri kovdum (pişmanım tabi 😂) yakınımda kimsem yoktu bazen eşim gelene kadar tuvalete bile girmediğimi biliyorum bebe desen kolik 57 kilo ile hamile kaldım 76 kilo ile doğuma girmiştim 40ım çıkmadan 60 olmuştum 4bucuk aylık oldu oğlum hala zor bi bebek ve ben hala yalnızım ama 59 da kaldım
SNA-20-07-22 Asiltas kv lerle beraber yaşıyoruz altlı üstü o çok yardım ediyo bana ondan kaldı galiba eritemedim rahat battı bana😫😫
Lyemannn Asiltas ayn bennn 57le hamile kaldım 74le doğuma girdim 10 gün sonra 60a düştüm 😅 şuan bebeğim 26 günlük daha
Mommy00 SNA-20-07-22 Doğru bir eş ailesi dertlendirme programı bana son 3 ayda 12 kilo verdirdi 👌🏻 ama tavsiye etmiyorum siz aletli pilatese başlayın çok işe yarıyor 😅🌸
Eliffatma0113 SNA-20-07-22 ozamanlar bende kızımda 70 kiloydum hiç bir şey yapmadım kizim hareketlendi tabi bende hareketlendim öyle öyle verdim şu anda 60 kiloyum kızım 2 buçuk yaşında hiç bir şey yapmadım