happymome23 sinirlendinmi bebişten uzaklaş ac camı hava al zaten bi ton işin var bide kendine iş cıkarıyorsun atıp fırlatma bağırma anlamaz 3 yaşında hiç bir dediğime kulak asmıyor duymuyor beni sen varmışım yokmuşum umrumda değil en azından şimdi sana ıhtıyacı var senin kollarına geliyor benimki tutma beni bırak beni sen neden geldib diye kıyamet koparıyor 😂😂 dün markete gittik kasa onundeki şeylere saldırmaya çalışdı devircek hepsini bi koşusu var kıyafettininden azcık tutayım dedim olmadı saçına deydım rezil etti beni sanki cekip koparmışım sacını dovuyorum sandılar herkes bana bakıyor yapmadığım şeyle şuçlandım resmen 😂😂 bunları anlatıyorum ki senin ne hissettini anlıyorumm bana bakan gözler kendine kendine bakınca insan daha bi üzülüyor .kendine gel silkelen anneler güçlü benim eşimde almadı kucana gece gunduz bende bişi oldumuda sen bakıyon ya ben çalıştım geldim dedi .9-12 ay arası berbat yurume girişimi belim kaç yerinden kırıldı derdim acaba .yurumeyı cozdumı agresifliği gececek