happymome23 ben normalde bu tür postlarda linc yapmam ama 10 aylik cocuktan yani bebekten bahsediyorsun senin şimdiden sabrın yoksa ileriki yaslarinda ne yapacaksin madem bu kadar tahammulsuzdun niye çocuk yaptin kimsenin çocuğu sessiz sakin büyümüyor illaki sakin cocuklar vardir ama geneli bütün gun evde sıkılıp annesine sarilan mizmizlanan cocuklar benim oglum kolikti ilk 4 ay gözü acik resmi bile yok devamli ama devamli agladi hemde hic susmadan morarircasina 4 aylik emekledi aglamalar azaldi ama 11. Ayina kadar da aksam 8 de baslar sabah 4-5 lere kadar araliksiz aglardi birak sinirlenip bagirmayi bende onunla aglardim 9 aylik yürüdü aşırı hareketli erken konustu hic susmuyor devamli konusuyor bağırıyor suan 2,5 yasini geçti daha bir kere bagirmadim yaa bende anneyim hemde senelerce ev isi bile nedir bilmeden gec saatlere kadar calisan biriydim cocuk olana kadar da calistim sonra daha ev isi v.s adapte olamadan annelige alismaya calistim ama evladima yansitmadim bak iste insan isterse sabredebiliyor çünkü o bebek sana siginiyor sana mizmizlaniyor yapacak baska birseyi yok ya ilgi istiyor ya biyeri agriyor yada canı sıkılıyor yapacak bisey yok mecburuz sakin kalıp psikolojisi saglam çocuklar büyütmek zorundayiz en kisa zamanda gerekirse psikolojik destek alın normalde bunu da demem ama daha çok küçük bebekken bu kadar tahammülsüzlük normal değil bence