zehraaktas Melikemlk şimdi parası olan da alıyor olmayan da taksitle alıyor her evde olması şartmış gibi çok yazık gerçekten tüketim çılgınlığı bu olsa gerek
mavigiller Ozzyey bana da böyle bişey lazım ya evim dubleks çok zorlanıyorum seneler önce toz torbalı Beko bı model almıştım buna bı bakam 🤣🤣
Ozzyey mavigiller benimde dublex :( çok zorlanıyorum zaten çocuk yaptırmıyor:( bunun özllikleri hoşuma gitti dyson çakması gibi beğenirseniz benimlede paylaşın lütfen fikirlerinizi
tubiiik_ zehraaktas benım o süpürgeyı almam için evde yemek yapmamam lazım bogazımı kısmam lazım 1000 kenara atsam gine 15 ay 20 ay sonra alabılıyom eşimin bana dysonu alması için 2 süpürgenin bozulması lazım yoksa almaz
zehraaktas tubiiik_ benimde aynı şekilde daha yeni birikim yapabilmeye başladık ondan önce hep eksiye giriyoduk evde önemli başka eksikler olduğu sürece benim de almam imkansız alabileceğim Max şarjlı süpürge şarjlı el süpürgeleri
Ozzyey Ebrushkaa aslında onu annemler kullanıyor ve aşırı memnunlar. Bu omid led ışıklı paspaslı olunca yükseldim zam gelmeden bişi almam şart
mavigiller Ozzyey yorumlara baktım 5 iyi yorum varsa 5 kötü yorum var böyle ikilemde kalıyor insan başka marka bulup denersem yazarım mutlaka 🌸
kasimonbes Ozzyey ah ahh hicbiri dyson gibi olamaz. Cekim gucu koltuk aralari aparatı mis gibi yapiyor. Sanirim yanlis bilmiyorsam omur boyu garanti var. Keske bende alabilsem