Ozzyey Kızlar malum çok pahalı alamıyoruz dysonla nerdeyse aynı bir model buldum omid ds8 diye bir marka çok ama çok iyi paspas özelliiğide varmış bir araştırın derim :) bende araştırıyorum hala
1Dost Ozzyey bende philips speedpro max aldım harika dyson kadar var ışıkları sayesinde tozları görüyorum bagımlılık yaptı sürekli evi süpüresim geliyo orta seviyede 120 m2 evi süpürüyor
Deletedmom_62 Ozzyey aman hiç gözüm yok merak edip bir kere modeline bile baktığım bir ürün değil altı üstü elektrikli süpürge 😄
zehraaktas tubiiik_ o süpürge bile çok pahalı ya bu Dyson nedir bi çıktı pir çıktı mübarek önceden Dyson mı vardı .d
sadeturkvatandasi tubiiik_ ay link istiyorum ben aldım bir tane hepsiburadadan sapı çok kısaydı, memnunsanız link atar mısınız?
zehraaktas tubiiik_ benim de Arnica mila var ama bir tane şarjlı olsa fena olmazdı 🤭 kabloluya hergğn ev süpürmek çok zor geliyo
tubiiik_ Deletedmom_62 kızıma aldım bare kızımın dysonu alsun dedım 😂😂 yarın oburgun koca demesin ananın evınde dyson varmıydı dıye 😂😂😂😂
tubiiik_ sadeturkvatandasi tükenmiş canım ama bişi diyimmi cok begendım ve evdeki kırıntıyı cektı cekim gucu güzel begendım
Berilsmom13 ElisaMom_ benimkide kablolu dyson aşırı memnunum geçen ay aldı eşim :) kablosuz süpürgelere ısınamıyorum nedense
Deletedmom_62 zehraaktas o kadar dikkatimi çekmemiş işte onu bile bilmiyorum 😂 ev aletleri pek ilgimi çekmiyor ev işleri daha doğrusu 😄
zehraaktas tubiiik_ ben de memnunum hem küçük çok yer kaplamıyo hem de çekiş gücü iyi ve en önemlisi sessiz ☺️