Ebrushkaa Deletedmom_78 ben hep kasaptan kiyma alıyorum üzerine son kullanma etiketi basmiyolar bende onu posetleyip dolaba koyuyorum kullanacağım zaman cikartiyorum.1 ayda bitiyor zaten o kiyma migrostan hiç kiyma almadım
Karpuzlufistiksarma Kıymanızı buzluğa atarsanız bir sorun olmaz buzlukta duruyorsa etiket üzerinde yazan tarih çok önemli değil tabi aylarca durmaması lazım bu arada.
Deletedmom_78 Karpuzlufistiksarma yol zaten 400 gram bir seydi birazini yemege koyacaktim kalanini buzliga atacaktm onu da 1 hafta icinde tüketiriz zaten ama son kullanma tarihi yarin olunca emin olamadim
Karpuzlufistiksarma Karpuzlufistiksarma renk olarak da kırmızı olması lazım değil her kıyma rengi farklı oluyo etin farkli tarafını kıymaya çektikleri için . Önemli olan güvendik yerden almak yani
Deletedmom_78 Ebrushkaa bende kasaptan aliyorum nadir marketten aliyorum ama kasaba gidemedim hava cok yagmurlu diye inşallah zararli cikmam
Karpuzlufistiksarma Deletedmom_78 yok bişi olmaz buzluğa atınız. Şöyle düşünün kurbanda yapılan kıymalar aylarca buzlukta duruyor. Buzlukta bişi olmaz yani
Deletedmom_78 Karpuzlufistiksarma ben daha once de 1 2 kez almistim bir sorun olmamisti teşekkür ederim ☺️
Ucansupurge Deletedmom_78 Aynı gün kullanıp kalanı buzluğa atarsan hicbirsey olmaz canım. Renk konusunda kenarlar mor gri gibi bir renkte değilse ağır bir kokuda yoksa bir problem yok demek 🤗
hhacerozer Deletedmom_78 merhaba buzlukta direk donduğu için sorun olmaz bide ben genelde hep migrostan alırım kıymayı da kuşbaşı eti de eti çook güzel hemen pişiyo kıyması da öyle genelde içiniz rahat olsun bence
Deletedmom_78 hhacerozer evet bende bir kac kez aldim guzeldi bu sefer boyle olunca tereddüt ettim teşekkür ederim ☺️♥️