kaynana_kaciran AleynaNur228 aslında gömlekten yola çıktım almaya gömleğin rengidw zor bir renk nasıl oldu anlamadım
kaynana_kaciran Findiks oğlum Nisan’da 1 yaşına girecek ama şimdiden 1 veya 2 oluyor ayaklar küçük 🤦🏻♀️
_The_ANA_ Ben bunları alacağım Çantayı oğlum seçti,karışmadım.😁 Ayakkabıyı aldım Gömlekle kotu alacağım Sanırım bir de kot ceket bakacağım
kaynana_kaciran _The_ANA_ gömlek ayakkabı şapka çok beğendim ama pantolonunu begenemdim ama çantasını bayıldım ne kadara aldınız
kaynana_kaciran _The_ANA_ gömleği bırakmak istemiyorum rengi çok hoşuma gitti gerisi gelişi güzel ekledim
kaynana_kaciran _YanakReisinAnnesii yaa aslında bende gömleği beğendim ayakkabı ayrı beğendim yelek ise gomlegin rengine başka hangi renk giderki
_YanakReisinAnnesii kaynana_kaciran ayakkabı ayrı tek başına çok tatlı evet ama kombinle uyumu olmamış . Gömleği çok beğendiyseniz , yelek almayın bence gömleği alın sadece , pantolonu da siyah kot tercih ederseniz daha güzel olur sanki 🌺
Minigimm1 kaynana_kaciran gömlekle yelek birini çok kapamış bence, yelek alacaksanız farklı bir renk olabilir yada gömleğin rengi farklı olabilir, bir de pantolon siyah daha hoş olur bu renklerin altına
Minigimm1 kaynana_kaciran bordo renk olabilir bulabilirseniz yada antresit yada daha koyu kahve tonları
kaynana_kaciran _YanakReisinAnnesii haklısınız ama gömlek ince üstüne bir yelek giydirmek istiyorum olurda hava soğuk olursa
kaynana_kaciran Divayorgun yok canım niye kizayim kizacaksam niye sizlere danışayım bende karar aşamasındayım 😄
Cennet_annesi kaynana_kaciran benim fikrim burda böyle şeyler paylaşarak kafanız daha çok karışır beğenen ve beğenmeyen olucak çünkü zevkler ve renkler kendi beğendiğinizi alın gitsin 🌸👍