Emine_kvs31 ben şekersiz bebe bisküvisi aldım ondan veriyorum biraz kilo aldı onun sayesinde gibi geldi. Neşeliyse hareketliyse 6 aydan sonra çok kilo almıyorlar sorun yoktur ama ana yüreği işte takıyor kafasına. Benimki de ek gıdayı güzel yemiyor mama da almıyor, biberon zaten hiç tutmaz. Arada böyle 2-3 bebe bisküvisi eziyorum ama eticicibebe falan değil onun içeriğinde şeker var. Bi de baktım ki bizim yemeklerimizi yemeyi daha çok seviyor ona özel yaptığımda yemiyor çok. Ben de kendime yaptığım yemeği tuzsuz yapıyorum artık ya da onun yemeğine baharat katıyorum nane, kekik biraz daha aroma verdiği için daha fazla yiyor. Pancake yapıyorum yumuşak yapıda onu da yiyor mesela yumurta yemiyor çünkü. Arada bisküvili yumurtalı mama şeklinde yapıyorum. ama mesela bisküviye ezip versem yumurtayı yiyor ama öyle yiyor diye hep aynı şekilde yapmıyorum çünkü bu sefer ondan bıkar yemez diye. Az yediği için yediği şeyin besleyiciliğini artırmaya çalışıyorum. Mesela muz seviyor içine avokado koyarım ya da yoğurtla karıştırıp veriyorum biraz daha besleyici olsun diye. Bir de mama sandalyesinde otururken önüne ekmek vs hani oynayabileceği şeyler koyuyorum o onları mıncıklarken artık 2-3 kaşık ne versem kardır diyerek yedirmeye çalışıyorum