Cansu08 Alp_prens sadece masaj. Gazlı bebek annesiyim. Berkecan’a iyi gelen damla benim bebeğime iyi gelmedi. Pelinsu’ya iyi gelen damla Boğaç’a iyi gelmedi ama Tonguc’a iyi geldi. Anlatmak istediğim bebekten bebeğe farkediyo. Ya hepsini deneyeceksiniz ki bu denemelerin faydasını görmeniz için en az 1 hafta geçmeli. Ya da boşverin gün içinde bebeğinize masaj yapın. Ama bu masajlar okşama gibi değil hamur yoğurur gibi olmalı. Yoksa anlamı yok.
Guel_ Alp_prens ben dünden beri nurse harveys damla kullaniyorum bebegim cpk gaz sancisi cekiyordu simdi baya rahatladi kendi cikariyo
Prensesinannesi25 Alp_prens canım benim bebeğim de gazlı bugün tam 30 günlük olduk doktoru aradım sab simplex kullan dedi, dün kullanmaya başladık ama şöyle bi şey var yine emerken çıkarıyor kakayla birlikte. Yani daha tam etki etmedi hep kakayla gazını atıyor anlamadım
Cakos Alp_prens nurse harveys kullandim fakat cok etki etmedi bizde . Su an relactaz kullaniyorum , memnunum 👍🏻
Alp_prens babyandmoms doktor bunları Bir kullan dedi umarım işe yarar olmaz ise dediğinizi Bi soracağım doktoru ma
Hafizenur babyandmoms ne kadar veriyorsunuz 48 günlüğüz bizde kullanıyoruz ama miktarını tam olarak bilmiyorum
Cansu08 Alp_prens gaz masajı yazın çıkar. Ben bebeğime hepsinden farklı farklı yapardım. Ellerimle gazını çıkardığımı bilerim. 🤦♀️
Guel_ Alp_prens bana eczaci günde iki kere 20 dedi bende 10 damla veriyorum ve baya rahat bugün aglamadi sancilanmadi
adilecil007 Bende Nurse harveysten bi fayda görmedim faydayı kimyon çayında buldum demle sabah akşam iç, bi kaç çay kaşığı de bebeğine ver. Biz öyle rahatladık valla 3 aylığız, Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor..