Bebikciikkk Yarim_Kilo_Kiyma benönce sebzeden başlamak istiyorum ama illa yoğurtla mı başlamak gerekiyor
zuleyhaeymen14 Bebikciikkk benim bebeğimin süt alerjisi var ben sebzeyle başladım mesela. Doktordan doktotea değişiyor. Aslında ne ile başlamak istiyorsan onunla başla bence mantıklı olan sebze
Yarim_Kilo_Kiyma Bebikciikkk Yoğurt en sütüne en yakın tat diye biliyorum. Çok abartılı bir durum yok aslında. O zaman bütün mevsim sebzelerinden devam edin derim sonra yoğurt verin.
zuleyhaeymen14 AslanBebeginAnnesi makine kullanmadan çatalla ezmemiz daha iyi olur eğer bebeğin o kıvama alışırsa pütürlü yemekleri kabul ettirmekte zorlanırsın
Bebikciikkk zuleyhaeymen14 bence de en mantıklısı sebze o yüzden sebzeden başladım siz ilk önce hangi sebzeden başladınız ve nasıl devam ettiniz
AslanBebeginAnnesi Ucansupurge çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için 😇🙏🏻 size ve bebişinize bol oyunlu ve sağlıklı günler diliyorum güzel anne 💜
SCerenY AslanBebeginAnnesi biz 4. Ayda başladık tadımlara buharda haşlayıp püre yapıp yedirdim hep. Hatta kiwinin robotu var hem haşlıyor hem çekiyor çok rahat tavsiye ederim 😍
Senem_sygl01 AslanBebeginAnnesi bizimde dişlerimiz yok ben pütürlü ieyler veriyorum hiç sebzelerin suyunu vermedim ilk kez senden duyuyorum
zuleyhaeymen14 Bebikciikkk Ben ilk kabak verdim. 3 gün boyunca sonra patates verdim. Kabakta ishal patatesten sonra kabız olsu. Patateste 3. Gün hala kaka yapmadı .sonra havuç vericem
Bsraak AslanBebeginAnnesi bazı eski doktorlar böyle söylüyor eskiden elma suyuyla yemeklerin suyuyla başlarlarmış o yüzden sormuştum