Btl411 Benim bebeğim önceden daha çok kaka yapardı şimdi günde 1 kere yapıyor sizinkiler nasıl normal mi bu
Cemremmmmm Btl411 benim bebeğim ilk bir ay hergün beş kere yapardı üç aylık olduk haftada bir kere yapıyor😂normal takılma ona bağırsakları büyüme hormonu salgılıyor artık ötüşsen her bebek aynı olmaz
ayazasaf Btl411 ilk ay her gün 5-6 kez yaptı 2. Ayında 5-6 günde bir yapıyordu çok zorluk çektik. 3. Ayına girdi şimdi her gün 1 kere yapıyor bazen 2 gğnde 1 ama düzene girdi şükür
ayazasaf Btl411 normal canım bugğn doktor kontrolü vardı konuştuk zaten. Hatta doktorum 5-6 günde bir yaptığı zamanda normal demişti eğer sert kabız değilse normal demişti. Kabızlık değil geciken kaka diyordu şimdi şükür her gün veya 2 günde bir kesin yapıyor öyle sertte değil
NurCelik Kızlar ya benim bebeğim 3 aylık mutlaka günde 5ten asagı yapmaz ve sürekli ishal gibi diş yerleri kaşınıyor sanki eli sürekli ağızda sizinde başınıza geldi mi böyle Bişey
NurCelik Btl411 3 ayda bile diş çıkaran bebekler varmış hemşire arkadaşım söyledi ama tabiki erken çıkmasını istemem daha çabuk çürüyormuş erken çıkan diş
Btl411 Pnrvlknblksn bende korktum gün içinde az yapınca normalmiş demekki 2 buçuk aylıkken değişti benimki