EcrinMelek1- @Aaylinnnn geceleri 90cc veriyorum dediğim mamadan bahsediyorum yorumumda belirtmemişim sütümü de öğlen 11 12 gibi sağıyorum ve gece de 12 gibi sağıyorum sürekli sağarak vermiyorum kızıma değişiyor yani çoğunlukla emziriyorum bazen 150cc süt içtiği oluyor bazen 60cc zor içiyor açlığına bağlı ama mamayı sabit 90cc veriyorum fazlasını vermiyorum
Dilaraaa2131 Aaylinnnn aldığı kilo gayet güzel. Demek ki sütünüz yetiyor . Yoksa siz verdiğiniz halde mamayı neden bitirmesin. Ahh bu annelik hep bi telaş :)
YktBrkMrv KayraVeAnnesi_06 merhaba ne kadar süre meme + mama yaptınız.Ben Emziriyorum eğer versem her memenin üzerine mama da alır bebeğim bi 60-90 cc ama ben meme den sonra huzursuz ve aglıyor ise mama veriyorum sesi cıkmıyorsa mama vermiyorum ki memeyi bırakmasın biberonu çok kullanmayayım diye
KayraVeAnnesi_06 YktBrkMrv Bebeğim 4 aylık şuan , 20 günlükken başladık bu şekilde ilerlemeye hala da devam ediyoruz Bir sıkıntı olmadı , benim bebeğim aşırı iştahlı yani sütümde var ama sürekli memede öyle uyuyor falan asla doymuyor mecbur mama veriyorum
EcrinMelek1- @Aaylinnnn bazen benimki de öyle içmek istemeyince içmiyor ama işine gelince de 150cc sütü deviriyor 😆😆
Aaylinnnn Aylavyu-1 doktora gittim 10 günde yarım kilo almış gayet iyi dedi miktara bakma gelişimine bak dedi rahatladım 😮💨
Ahsenbk Aaylinnnn benim ikiz kızlarım var 2 saatte bir emdikten sonra en az 60-90cc arası süt içiyorlar ve aktif 20-30dk emiyorlar