pennylane 6 aylık desteksiz oturmaya başladı şu an 8 aylık , iki haftadır yerde komando gibi sürünerek hedefine varıyor ama tam bir emekleme değil. tutunarak ayağa kalkmaya başladı bir de.
Ugurun_annesi Babyycann 6 ay 12 gunluk oglum 10 gundur oturuyor emeklemek yok yuz ustu koydugumuzde poposun kaldiriyor ama ellerinin ustune basmiyor
Lorien Bsraaalp Benim kızım da 8 ay 19 günlük. O da aynı akşama otursun ama sırtı yere değmesin. Hiç emekleme, dönme çabası yok.
Eda88 Babyycann 7 aylik 10 gunluk oturmaya başladık dekteksiz Emekleme yok Ayakta biraz duruyor ama yurume eylemi yok bakalim insallah o da olur🥲😆
Slepy 6 aylık kızım yüzüstü durumda tumy time yapamıyoruz hemen ağlıyor ters durmak istemiyor destekli oturuyor normal mi
hhacerozer Babyycann bebeğim 6 ay 25 günlük 6 ay 18 günlükken oturmaya başladı şimdi yeni yeni de emekliyor
peloser Babyycann tam 6. Ayımızda desteksiz oturmaya basladı. 7+20 deyiz. Emekleme değil de sürekli ellerimizden tutup yürüyor hem de bütün gün evde. Yüzüstü durmaktan nefret ediyor. Ben de emeklese de belim bir rahat etse diye bakıyorum ama bizimki yürüme peşinde😊
Nergisssss Babyycann kizim 4 aylıkken destekli oturmaya 5 ayliktan beri desteksiz oturmaya başladı 7 aylık ayakta bir yere tutunarak duruyor destekli yürüyor ama emekleme yok bizde emeklemeden yürüyecek gibi bu ara tutunup kendini kaldirmaya da başladı
Sinemince Babyycann 6. Ay bitiminde sürünmeye 7.ayda emeklemeye başladı. Aynı ay içinde desteksiz oturmayı denedik 1 kere geriye düştü sadece o günden sonra desteksiz oturmaya başladı.
Ayzabebekinannesi Babyycann merhaba 5 .ayda emeklemeye başladı.6 ay 6 gunluguz suan.1haftadır desteksiz oturabiliyor.
saudadeee_ Babyycann 5 aylıkken oturdu şuan 7 aylık ayakları ve ellerinin üstüne kalkıyor ama gövdesini kaldıramadığı için emekleyemiyor:)
Ece__ Babyycann 4 aylıkken kucakta falan destekli oturtmaya başladık 7 aylık olmak üzereydi desteksiz oturdu, 7.5 aylık olmadan emekledi, zaten 4 aylıktan beri sürünüyordu ama emekleyemiyordu
Bsrgks merveboyraz valla biz tamamen uyku düzenini kuramadık bile saat 12 de yatırdım 2 de uyanır belki 1 de sonra geri uyut sabahları bi 5 6 gibi kalkıyor geri uyuyana kadar ben kendimden geçiyorum 😂
Bussi Babyycann 4 buçuk aylık destekli oturmaya başladı, 6 aylık.oldu desteksiz oturabiliyor ve suan 6 Ay 12 günlük inceden emekleme çalışmaları başladı 🫠
seizetheday Babyycann 8 aylıkken oturmaya başladı şuan da yeni yeni sürünüyor hareketli bir bebek olmasına rağmen biz de geç başladık
Ozenm _The_ANA_ bizimde 5 aylık oturuyor destekle 1 aya kadar emekler korkuyoruz biraz erken değil mi ileride sorun olur diye
kxbxx Babyycann 8 aylık bir anda destekli oturmaya tutunup ayağa kalkmaya ardından da emeklemeye başladık 🥹