Yusufhamza71 seboss35 bırebız aynıyız benım oglumda desteklı oturuyor şu aralar acayıp sekılde dönmeye başladı oyuncağını flan almak ıcın dırek emekleme pozısyonuna dönüyor
bilgekizinannesi Busra2089 çok heyecanlı değil mi emeklemeyi görmek🥰 demir damlasını almak için emekledi ilk kez bizimki 😁😁
Ebruadenhan Tugba323232 Tugba323232 evet aynı sorunu yaşıyorum ne yaparsam yapim durmuyor oturup oyun oynamak istiyor yardimcj olmaya çalışıyorum ama kendimj kötü hissediyorum yetersiz sanki cok denedim ona alıştırmayı gelisimi icin ama beceremedim bir türlü 😑
Tugba323232 Ebruadenhan be yaparsam yapayım olmadı. Bıraktım bende eninde sonunda yürüyecek artık nasip ne zaman 😊
Newmom58 Babyycann 6 aylıkken desteksiz oturdu 7 aylıkken emekledi kendi kendine oturmayıda aynı gün öğrendi bir gün sonrada ayağa kalkıp tutunmayı öğrendi çok garipti gerçekten 😂
Amine1talha2ecrin3 5ay 5 günlük dönmeye başladı 7aylık desteksiz oturuyordu 7 buçuk aylık emeklemeye başladı 8aylık koltukları tutup yürümeye başladı 🧿her çocuğun gelişimi farklıdır
Profanne Babyycann iki oglum da 8 aylıkken desteksiz oturdu büyük oglum 6 aylıkken emekledi kücük oglum 7 aylıkken emekledi büyük 12 aylıkken yürüdü kücük 15 16 ay arasında yürüdü 😌
alisinannesi63 Babyycann 5 buçuk aylıktı desteksiz oturmaya başladı. Şuan 6 ay 25 günlük hala emeklemiyor öne eğiliyor ama gitmiyor tam olarak
Tugceonrdml_ Babyycann 23 aylık kızım 5 aylıkken sürünmeye başladı 6.5 aylikti emekledi 8 aylıkken oturdu 4 aylık kızım da henüz hic emeklemeye dair bir durum yok ama destekli oturtuyorum uzun zamandır
Seross10 Babyycann 5.5 aylık oturdu 7 Aylık emekledi 14 aylık şuan yürümüyor 🤣🤣 anca hızlı hızlı sıralıyor 2 adım atıp oturuyor
Hilal28 7 aylıkken desteksiz oturuyordu 8 ay 20 günlük emeklemeye çalışıyor günlerdir ama tam yapamadı
Suleakblt Babyycann oğlum 7 ay 5 günlük destekli oturuyor ama desteksiz saniyelik oturup devriliyor emekleme yok sürünme hafif var gibi geri geri gidiyoda ileri yok 😂