Z1414 Evde ne giyiniyorsunuz hem rahat hem güzel evde giyilecek güzel kıyafetler almak istiyorum paylaşırsanız sevinirim annişler
hunilimomm Z1414 ben geçenlerde aldım elbise bir tane tayt ve body normslde de tayt üstü gömlek yada bol eşofman giyiyorum yazın da şort tişört
Deletedmom_110 Z1414 bu tarz giyiniyorum üst alt pijama ya da çıtçıtlı lohusa gecelikleri emzirmeye çok kolay oluyor
biroglanannesii1 Z1414 VS nin çok güzel takımları var pijama setleri veyahut normal başka takımları daha çok bunları kullanıyorum ama bazen sadece sabahlıkla geziyorum 😂bir kaç resim ekleyeceğim size şimdi Bu şekil de takılırım çoğunlukla
Oglumcanim_ Deletedmom_110 posttan alakasız ama bebeğin boynu neden o kadar düşmüş ya . Ağrımaz mı yazık :(
Melek_annesi_06 Deletedmom_110 MaşaAllah çok güzelsiniz 🌹oğlunuzda çok tatlı duruyor ama yenidoğan heralde daha başını vs tutamaz ona uygun şekilde tutun isterseniz boynu ağrır yoksa 💐
Deletedmom_110 Oglumcanim_ daldı yeni hemen cektım foto ondan koydum uyandı hep kucaktayız🌺🌺 o anlık oldu
[silindi] Z1414 ben tertemiz beyaz tişört hastasıyım. Çokça altına tayt üstüne beyaz tişört. Yazın da sporcu atleti falan çok giyerim, crop üstüne ince salaş hırka falan…
BuzluKahve Z1414 Kışın tayt veya eşofman üstü tshirt, yazın elbise veya şort body. Genelde Penti’den alıyorum. Pijama gibi gözükmeyenlerden. Hiç sevmem evde pijamayla takılmayı, modum düşer hemen.
Marianne Z1414 eski kıyafetlerle takılıyorum. Aşamadım bu durumu. Evde tayt falan sıkmıyor mu vücudunuzu? Ben de burda sizinle beraber tavsiye belliyim.
Tatlican Z1414 tayt ince kazak giyirum ama gecen gun kardesime pantolaonlu triko takim aldirdim harika teslim almis begenmis o kendine 2takim aldı
Habibetlppp Z1414 çok severim ev giyimini ve belki 20 tane pijama takımım var cidden bende takıntı kendime hır şey almam bir cilt bakımı ürünleri diğeri pijama bence pentinin pjimalari ve defactonun giyimini beğeniyorum trendyol millanin da çok güzel ev giyimi var hem uygun ama kalitelerini çok sevmiyorum
Deletedmom_110 Kaynana-elti-gorumce anlık oldu anlık 🤣🤣🤣 bende arkadaş söyleyince farkettim sürekli kucağımda hissetmiyorum artk