Beraninannesii Diş patlamadan önce bebeklerinizin damaklarinin görüntüsü var mı ben çekemedim ama yarık gibi duruyor kıyaslamak için bakmak istiyorum net’te tam olarak yok maalesef 🥲
Mrvsmt2502 Beraninannesii bu benim bebeğimin canım. Dişi çok az görünür ama çıkmadan önce çıkqcağı çizgi belli oluyor dediğiniz gibi yarık şeklinde
MeryemHuseyinli Beraninannesii Kizimin iki tane alt disi cikti bu gun yeni fark ettim ust disini bende bilmedim dis mi yarami olmus ama elime dis degmedi
Fetiye06 Mrvsmt2502 peki dişi çıkartmadan önce ishal ve huzursuzluk yaşadı mı bu aralar çok mızmız ve ishal oluyor herseferinde değil ama 1 kez yaptığı ishal şeklinde dişten şüpheleniyorum
P2044 Mrvsmt2502 Yaaa 😁😁😁♥️🤗🥰😋😋🤩👌🏻💕🥹 kıyamam ya Allah’ım mucizesi işte bunlar çok şükür , kütür kütür elma disleyecegi zamanlara gelsin inşaallah 🥳
Mrvsmt2502 Fetiye06 hayır ishal hiç olmadı ateşte olmadı. huzursuzluk oluyor devamlı kucak istiyor iştahsızlaşıyor ve gece ağlayarak uyanıyordu canım. Ben karanfil yağını zeytin yağıyla karıştırıp günde 2 3 sefer bebek diş fırçası ile dişlerine sürüyorum en çok o rahatlatıyor.
Denizanasi92 Fetiye06 ishal,pişik, karın ağrısı, geniz akıntısı, sürekli uyanma , meme düşkünlüğü , iştahsızlık bunlar bizim diş öncesi yaşadıklarımız 😅
Fetiye06 Mrvsmt2502 onu yaptım ama hafif bir ishali var dişten mi degilmi kesinlestiremedim pazartesi bir götüreyim bari belki başka seydir
-Manolya- Mrvsmt2502 ne kadar sürdü peki bu ağlayarak uyanması felan aynı şeyleri yaşıyorum ve yattığı yer su gibi oluyor kafası çok sıcak. Damagi da şiş biraz ne kadar sürer acaba
Mrvsmt2502 Fetiye06 günde 1 seferde deavmlı ishal değilse normal canım emiyorsa yediğiniz bi şeyden bile olur özellikle yeşil yapraklı şeyler hafif ishal yapıyor.
Fetiye06 Mrvsmt2502 maalesef mama alıyor bende ilk gün önemsemedim aslında yediği bazen etkiliyor ek gıda sürecinde diye ama hergun olunca dişe baglamistim
Mrvsmt2502 -Manolya- canım inşallah seninki çabuk çıkarır benim kız 3 4 ay sürdü ilk diş zor çıkıyor falan dediler iki tane birden çıkardı birde. 3 4 ay boyunca alt damağı hep beyaz kabarıktı
Fetiye06 Denizanasi92 aaa benim oğlum size mi gelmiş 😂😂 aynilari var çıksa da bı rahatlasak valla o zaman dişten bu işler hep
Denizanasi92 Fetiye06 ay Allah yardımcımız olsun 😅 bizim ilk dişlerden sonra ön yanlar rahat çıkmıştı ama şuan azı dişleri yine böyle çıkıyor 😭