Katun Seydaaa5 benim oğlumun aylarca böyleydi daha belirgindi hatta ama geç çıkardı net hatırlamıyorum sanırım 9 aylıktı
BebekC Oğlumun da kaç aydır damağı böyle ama gelen giden yok. 10 aylık oldu hala 1 diş bile çıkmadı. Bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecek :)
Seydaaa5 NariNariKiminYari insallah ya valla 1 aydır gelecek ama su 10 gündür cook eli ağzında demekki gelecek ki kaşınıyor demi
NariNariKiminYari Seydaaa5 evet canım diş kaşıyıcıları var kuzum çok kaşınıyordur dişleri onlardan verde ağzına başka bişey götürmesin salyası da çok akar şuan
Seydaaa5 NariNariKiminYari Çok şükür sadece elini götürüyor baska şeyleri degil birde 5 gündür sol kulagını çok oynuyor tutuyor bundan kaynaklı olabilir mi
NariNariKiminYari Seydaaa5 sanmıyorum canım dişle kulağın bir alakası olacağını belki sadece oyun yapıyordur belkide kulağında bir sorun vardır en iyisi bir doktora gözükmek
ses_seda Seydaaa5 benim oğlum da diş çıkarırken kulaklarını tutuyor. Bu fotoğrafta dişleri kabarmış ama iki haftaya ancak patlar. Patladıktan sonrada hemen çıkmıyor. Allah yardımcınız olsun :)
Seydaaa5 NariNariKiminYari doktorumuza sorduğum da dişten olacağını söyledi kulagına baktı bişey yoktu çünkü
Olurolur Seydaaa5 genelde 1 haftaya çıkarırlar ama çocuktan çocuğa değişir 2 hafta sonuda çıkabilir tetagil veya osanit alın en iyisi osanit geliyor gerçi bize hic biri yaramadı biz bu süreyi sadece gece yatarken carpol ile bitirdik