079aslankuzusu Kızlar bebeğim 8ay 11 günlük dün sabahtan beri ateşi 37lerdeydi bir kere ates düşürücü verıp ışık duş aldırdım bugunde hep 37lerdeydi şimdi 38 oldu ne yapmalıyım acaba acile gitmem gerekır mi diş cıkartcsk sanırsam huysuz bikaç gündür
079aslankuzusu 079aslankuzusu şimdi ılık bezle vucudunu sikdim 37oldu ateşi ates düşürücü vereyim mi dün bir kere verdim bugunde aksam 7 de vermiştim asırı huysuzdu şimdi vermelimiyim
Senatrk22 079aslankuzusu canım zeytinyagina az bişey sirke koyup vücuduna masaj yapabilirsin çok faydası oluyor
Annem-65 079aslankuzusu geçmiş olsun canım Bizim kı de sekiz buçuk aylık oldu iki haftaya yakın süreklil ateşle geçirdik 39 bile gördük acile gidiyoruz kusma ishal olmadıkça birşey yapmıyorlar soğuk uygulama yapıyorlar sadece onu evde de yapıyorum iç ateşi çok yüksek olunca gittik biz ama sonuçlar temiz çıktı ateşi yükselince koltuk altı başı ve kasiklara ıslak bez koy düşüyor
Beyzanur7 079aslankuzusu üstünü incelt ..bir kaba limon sık onunicine çorapları batır ıslak ıslak giydir çok soğuk olmasın giydir ateş i düşürüyor..ılık bez e devam et oda ısısını düşür bol su icir sıvı kaybetmesin
egelsenkonuss 079aslankuzusu normalde 6 saatte bir veriliyor ilaç vermeye karşı degilseniz verebilirsiniz, ben 39 olmayana kadar vermiyorum
Ikicocukbiranne egelsenkonuss 38 de havale geçirmiş eşim bebekken 37 den sonra her ihtimale karşı verilmeli aslında
079aslankuzusu Kılzar yarım saatte bi ölcüyorum bidaha 38 olmadı 37 37.5 arasında düşüyo rakam değişiyo uyuyo suan emziriyorum bol bol uyandıkça ikinci gün yarında atesi olursa ama yükselmezse dontorluk bi durum mudur ne zaman doktora gitmeliyim diş mi anlamadım ilk bebeğim ve ilk defa atesi çıktı bu zamana kadar üst damagı şişmiş baya asırı salyası akıyo kaç gündür zaten huysuzdu dünden beride atesi 37lerde hep diş atesiyse eğer kaç gün sürer böle devam edermi ates esengl03 35lavanta esengl03 Yeni-anne22 Yeni-anne22 Ikicocukbiranne @egelsenkonuss @Se_da1988 Annem-65 65 @Beyzanur7
egelsenkonuss Ikicocukbiranne sürekli ilaç vermek vücudun ateşe olann direncini kırıyor bi tanıdığım rahat uyusun diye bile ilaç calpol verirdi çocuk 37.5 te havale geçirdi, ateşe doğal yollarla düşürmeye çalışırsak vücudun direncini kirmamis oluruz
Yeni-anne22 079aslankuzusu dün bizimde aynı oldu canım çoraplarını limon suyuna batırdım giydirdim işe yaradı bide sirkeli ılık suyla bezle sildim bacak aralarını koltuk altını falan
esengl03 079aslankuzusu 6saatte bir arayla ilacini verin kesin aksatmayin 37ye ciktiginda soguk uyguluma yapin ustunu kalin giydirmeyin ve cok sicak ortamda tutmayin 3gundur bizimde ates vardi dun gece hastaneye goturduk bunlari yap dedi tabi havale gecirmisti yuksek atesden o yuzden korkuyorum 37yi gorur gormez dusurmeye calisiyorum
esengl03 esengl03 egerki koydurtmuyorsa bezi cok agliyorsu onune suyu koyun ellerini yikarin siz bi bezle surekli silin
35lavanta Normalinde 6 saatte bir ama dirençli ateşte 4 saatte bir verebilirisniz. Ayakları çoraplı üstü ince olsun ılık duş aldırın ıslak bez koyun alnına ve eklem yerlerine yarım saatte bir ateşini ölçün geçmiş olsun 🌸
35lavanta 079aslankuzusu Oğlumda 2 gün sürmüştü diş ateşi 2 gün geçmezse doktora götürün belki başka brişey vardırr
Beyzanur7 079aslankuzusu 37 37.5 sa ishal kusma yoksa korkma kuzum .. bol bol emzir dış atesi olabilir 2-3 gün sürer ve çok yükselmez sen takip et 38 olunca surubunu ver .3-4 gün sürer ve çok yükselirse 38 ve üstü gibi o zaman doktora götür …siimdiden üstünü soyma bu sefer de usutmesin odanın ısısına göre ince uzun kollu giydirebilirsin ..endişelenme🥰
adakus48 079aslankuzusu bence hemen götürün ne olur ne olmaz. Bende öyle bekledim bi kere ilaç verdiğim halde ateşi 37.3ten 40.1e fırladı yarım saat 40 dk da havale geçirdi o yüzden. Artık 37.8i geçse hemen götürüyorum zaten 2. Yi geçirdiği için artık riskli bizim için sürekli geçirebilirmiş