Aybers Arkadaşlar merhaba 2 ay 8 günlük bebeğim var günde 1-2 defa mama takviyesi yapiyorm bebeğim normalde günde 3 4 kere kaka yaparken şimdi sürekli ıkınmasına rağmen yapamıyor ve ağlıyor mama 1 2 kere vermeyle etkiler mi ve anne sütü çok alamıyor ondan mı kaka yapamıyor acaba ıķınmasa 3 4 gün beklerim ama yapmaya çalıştığı halde yapamıyor yardımcı olur musunuz
tiredmom_ Aybers günde bir çay kaşığı az olur Mümkünse her mamasına ekleyin zeytinyağının hiçbir zararı yok
kuzeyinannesi2023 Aybers günde 2 kez mamasına bir çay kaşığı zeytinyağı ekleyin ben çözümü öyle buldum. bebişlerimiz akran sanırım biz 16 Ocak doğumluyuz ♥️ aynı sorunu yaşadık, mama kabızlık yapıyor maalesef. Aptamil kullanıyorduk biz şimdi Bebelac gold aldım ona başlayacağım iyi gelirse size de söylerim mutlaka.
Aybers kuzeyinannesi2023 bende aptamil kullaniyorum o yapti o zaman kesin direk degistiricem bende hipp kullanmak istiyorum bakalım insallah işe yarar o zaman
kuzeyinannesi2023 Aybers bir de youtube da videolar var ben rutin haline getirdim her sabah masaj ve hareketleri yapıyoruz o da en azından rahatlatıyor bebişi
kuzeyinannesi2023 Aybers kesinlikle mamadandır, başlarda sorun yaratmıyordu ama artık kullanmayacağım Aptamil. Bebelac gold u çok iştahlı içti, sızdı bakalım deliksiz uyuyabilecek mi :)) mama içerken pırt pırt çıkarttı alttan rahatladı gibi, şimdilik memnunum.
kbra-10 biz də 18 ocak doğumluyuzzzz 9 gündür kaka yok mamada veriyorum yine yok hipp mama acaba bende zeytinyağı atsam iyi gəlir mi ki yapmadığım şey kalmadı masaj VS gaz çıkarıyor ama kaka yokkkkk😭😭😭
Aybers kbra-10 bende hipp kullanicam oda mi ise yaramıyor acaba hay allahm ne vericez çocuklara biz acaba
1baby1moms kbra-10 makatına zeytinyağı sürün ıslak mendilin ucuyla da hafif hafif dokuna bilirsiniz o şekilde de yağıyorlar doktorum demişti uyarabilirsin diye karnına da zeytinyağıyla masaj yapıyordum ayaklarını yukarı asagı indiriyordum yapıyordu
Bebekcercinli23 kbra-10 ayyy hipp bizi mshvetti çocuğum 6 gün sonra o kadar kötü bı kaka yaptı kii nssil kabız olmuş ikinirken morardı o derece bida hip kullanmam aslaaa