Tontis_annesii Kızlar robot süpürge almak istiyorum hangi marka iyi ve almaylımıyım yani bir süre sonra temizlememe gibi bi durumu var mı ?
Kubraoztrk Tontis_annesii Wiami fx 9 pro var çok memnunum kurulumu kullanımı çok basit temizlemesi felan da gayet iyi iş görüyor fiyat performans bence
Selimikomom TheBaby roborock s7 bende de var o kadar memnunum ki ama moplu kısmını beğenmedim mutfağa eşim bir şey dökmüştü bilerek silmedim robot yapacak mı acaba diye hatta döngüyü 2 kere yaptım hâlâ temizlememişti ama süpürmesi mükemmel
portakalcicegi7 Xiaomi 2in1 alma bence eşim almış bana sormadan beğenmiyorum elektrik süpürgesi açıyorum daha kolay
Ayse361 portakalcicegi7 yaaa neyinden memnun değilsiniz peki çünkü bende aynısından kullanıyorum ve çok memnunum da acaba zamanla mı birşeyler oluyor süpüegeye
TheBaby Selimikomom Bende deneme yaptım ama benimkinde hiç sorun olmadı canım. Suya ekstra bişey katıyormusun ? Çünkü filtreleri çok ince kesinliklee kullanmayın hemen tıkanıyor dediler özellikle. Robot için çıkan yüzey temizleyiciler bile tıkıyormuş zaten inanmayın sakın bi farkı yok satmak için böyle isinlendiriyorlar dediler
IdilinAnnesi_ Ben tcl kendinden çöp hazneli aldim. Orta halli. Fakat kızlar size bir şey sormak istiyorum Mop özelliğini calisitrdigimda halıyı çok ıslatıyor. Sizde de öyle mi. Nasıl yapıyorsunuz?
ipekk05 Mrv135 canım aynısı bende var paspası kullanıyomusun halıyıda siliyo silmesin istiyorum sen nasıl yapıyosun
Tatlican Mrv135 Bende 2bucuk senedir aynı modeli kullaniyorum memnunum .kardesim ve ablam xiaomi robot vakum 1c aldi onlarda memnun
ElvanBurak Tontis_annesii aman bacım bende heves edip xami mop pro2 aldım aklı gıdıp gelıyo gözümün önünde beklıyorum ekmek kırıntısını alsın dıye on kere gecıyo yine gıdıp almıyor sınır kırızı gecırıyorumm sureklı harıtası sılınıyo evı baştan tanımak zorunda kalıyo sandalyeler perdeler altına gırmesı gereken eşyaları kaldırmak da ayrı ezıyet hele tam temızlıgın ortasında şarjı bıtıuo tam cınnet sebebı kapıların arkalarına gırmıyo çünkü odadan odaya kapıyo açmak zorundasın silme olayına hıc gırmım halının üstüne çıkıyo aman varsa ımkanın uç beş üstüne koy temız bu dyson ya da phılıps bı şey al pişmanlık valla anca saydırıyorum bakıp bakıp
TheBaby Selimikomom Yaa bide uğraşıyosun ona rağmen öyle he. Ben direk çeşme suyu koyuyorum. Peki şeyi denedinmi yıkayıp ıslak takmayı. Çünkü su geçene kadar zaman alıyor
Selimikomom TheBaby yok annemgildeydim bi kaç gün telefonla komut verdim eve gelince leke hâlâ duruyordu mop kuruydu belki ondan da olabilir evet
portakalcicegi7 Ayse361 sürekli aynı yeri süpürüyor hele mop varken en ufak engelde hata veriyor ilk zamanlar da böyle miydi hatırlamıyorum 2 sene olmak üzere alalı 😅 beyaz eşya şans işi derler belki öyledir 😆😆
Ayse361 portakalcicegi7 yaaa 🤣evet şans işi biraz inşallah benimkide öyle olmaz şuanlık iyi ama daha yeni yani 2 aylık ürün🤣🤣