tugbaninpenceresi @Deletedmom021 gaz da mı yapıyor 😱 zaten gaz problemimiz var bıraktım veriyordum vicdanım sızladı şimdi 😩
tugbaninpenceresi @erdgd01 ben internetten sipariş edicem de bir günde nasıl kullanıyorsunuz ne kadar veriyorsunuz bebeğe
erdgd01 tugbaninpenceresi doktorumuzun söylediği şekilde günde 1 püf olarak damla tercih edersen 3 damla..
Deletedmom021 tugbaninpenceresi çok kolay diğer damlalar gibi 5 saat damlamasını beklemiyorsunuz. Fıs fıs şekilde günde 1 fıs. Ben sabahları uyanınca veriyorum. Akşamları fazla enerji olmasın diye🤭
elifzeze tugbaninpenceresi ocean 400 kullandım ben içeriği temiz saglik ocağından verilerde paraben var
PonciKom tugbaninpenceresi sağlık ocagınkını ama değişcem kan ılacını değiştirmıstım bunuda doktpra gıdınce ocean yazdırcam
Jeologanne tugbaninpenceresi dokyora sordum 400 lük olanından bir puf kullan ddi bebeğim 3 ay 14 günlük
Mavisinnannesi tugbaninpenceresi içeriği temiz olan ocean markasinikullaniypruz muhendisoglu sayfası içerikleri inceliyor hep
Semre42 tugbaninpenceresi ocaen d vitamini kullan cnim onun icinde zeytinyagi takviyesi var kabiz yopmiyor bnim bebegmde gazli die dojtor onu yazmisti
simgesavas tugbaninpenceresi daha önce daca tabs kullandim simdi well care kullaniyorum bu daha rahat sprey oldugu icin bebege vermek daha kolay oluyor. Damla vermek daha zor
Nuripek1 Wellcare kullanıyoruz 400lük olanından doktorumuzun tavsiyesiyle ve şükür gaz problemi yaratmadı