Wonderful_mom [silindi] bir kez ? Yorumunda baya samimiyiz demissin.. çelişkili hareketler bunlar .. fazla dikkat cekiyorsun 😁 yapma!!
[silindi] Wonderful_mom hem samimi olsam size ne ben ürünü hakkında konuşuyorum burda ay ne kadar kıskançsınız ne kudurdunuz ya
Wonderful_mom [silindi] kinlenmek degil.. Baştan beri reklam yaptığını soyleseydin daha az linc yerdin .
[silindi] Wonderful_mom iyide reklam yapmadım ki çocuğumun üstüne yemin ettim ya birdaha ediyorum çocuğumun üstüne yemin ederim ki reklam değildi memnun kaldığım için attım of yeter ya
Minkpndam [silindi] takarlar canım bu arada ürünlerini kullanıyorum ve memnunum ama böyle reklama gerek yoktu
[silindi] Minkpndam ay sanane sana mı soracaktım Allah Allah sen kimsin ister atarım ister atmam ister reklam yaparım ister yapmam sanane ?
beratcan3446 MavisimMavilendimm ennnginnnnnnni bu nee engiin bu neee dilan polatın acilen bu uygulamayı indirip post açmalı pov(engin bana dolar agaçı göndermiş kızlar sizinde kocanız gönderiyor mu) 😂😂😂😂😬
[silindi] MavisimMavilendimm ay karşınızda görseniz ağlarsınız sevinçten burda klavye artisligi yapın anca 🤣🤣🤣
MavisimMavilendimm [silindi] Dilan polat’ı niye çekemeyelim ki? Yine kendisi Kim Kardashian Angelina Jolie Gigi Hadid gibi marka isim olsa tamam diyeceğim de. Kim ki bu Dilan? Dandik bir güzellik merkezi açıp tiktok’ta ünlü olan birisi işte😂