deno1 Montesorri yataklar var beşik olandan degil karyola tipli esim ondan istiyor kullanan var mı memnunmusunuz ben daha çok bebek odası değilde cocuk odası tarzında istiyorum kullanıp memnun kaldığınız varsa fikirlerinize açığım
Yigitefeannesi deno1 Odasını vivienseden genç odası aldık yatağını da yere sıfır montessori aldık ben çok memnunum 🤌🏻
edabolukbasi deno1 ben böyle bir yatak odası yaptırdım marangoza şu an kullanmıyoruz 3 aylık olduğu için
tatlibiranneo deno1 oğluma bu yataktan aldım hem uygun hem ilerleyen yalar için uygun diye düşünüyorum ikimiz rahat sığıyoruz boyutunu 100/200 aldım benim oğlan deli uyuyor çünkü
kolonyalimendil deno1 bizde oda yapıyoruz montessori alıcam bende baza kullanamaz zaten daha 4 aylık en azından beraber yatarız uykuya dalarken ve uzun zaman kullanabilir diye düşünüyorum
Meryemgundogdu Merhaba biz kızıma ikea karyola aldık 1600 tl civarıydı yatağı ayrı fiyat ama büyüyen cinsten 2 metre kadar oluyor çok memnunum odada zarif duruyor oğlumada ayırınca siyah rengini almayı düşünüyorum ikeaya bakabilirsiniz 😊
Meryemgundogdu deno1 bunun beyazı bizimki😊 https://www.ikea.com.tr/urun/minnen-lindbaden-siyah-80x200-cm-uzayabilen-cocuk-karyolasi-00010184
Yigitefeannesi deno1 canım hamileyken almıştım kinder baby diye bir mağazaydı sanırım Ankara’da 10 yıl garanti verdiler 160 kg taşıma kapasitesi ile aldık bazen eşim oğlumun yanında uyur kalır bazen ben yatarım hiç sıkıntı olmadı eşim 132 kg bu arada 😃
Deletedmom_68 deno1 Oğlumun odası bu şekilde 7-8 yaşına kadar kullansa kafi diye düşündüm. Çalışma masasını da alacağım bu takımın belki daha uzun kullanabilir o zaman😊
merve171214 deno1 montessori aldık biz bebek değilde çocuk odası yaptık gündüzleri odasında yatırıyorum oda takımından çok memnunum