Baakpnr- zeynep321 canım benim çok teşekkür ederim Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ♥️🤲
2_premses_annesi Baakpnr- o kadar bilgim yok maalesef. Antarnatif tıp yapan bir sürü insan var . Bi danışın isterseniz sizede çok geçmiş olsun
Baakpnr- balkupununannesi Doktor tedavi olmazsa mide kanserine kadar gideceğini Evet maalesef böyle diyorlar Allah korusun. Çok teşekkür ederim canım benim 🤲
Balkizlarim Baakpnr- ne demek canım duamda baban sendende Allah razı olsun 💖 İsmini öğrenme şansım var mı 💐
Baakpnr- Balkizlarim oy kurban olurum 😭 canım benim Allah razı olsun güzel yürekli Fatmam ♥️ Ramazan Yalçın kuzum babamın ismi 🌺🤲
Balkizlarim Baakpnr- içimden geldi canım seni de çok severim rabbim sevdiklerimiz ile sınamasin bizi ☘️💞 teşekkür ediyorum canım benim söylediğin için 🌹🌹
FatmaKrbkl Baakpnr- geçmiş olsun hocam, el yapımı sirkeler faydalı olabilir belki bi araştırın isterseniz hocam 🌸
salakmisincemilee Baakpnr- canim nasil anladiniz bunu belirtileri neydi esimde 2 senedir mide agrisi cekiyor ama bisey bulamadilar bazi gunler yatak dosek oluyor
Baakpnr- salakmisincemilee babamın midesi agrıyordu ve karnı şişiyprdu ara ara canım , endeskopi yaptılar çıktı
elfidanur12 Baakpnr- Bende aynı seyı yasadım brokoli ve karnabaharı kaynatın sabah akşam aç karna içsin bır bardak çok işe yarıyor ben bir ay bu şekilde yaptım ve geçti şükür