Busra9554 Zeyneppppduygu süt yapıcak diye değil ama benim sürekli canım tatlı çekiyordu ilk 3ay. Emzirdikçe yiyesim geliyodu. Hamileyken bile böyle değildim 😄
Zeyneppppduygu Busra9554 hee canımız çekiyorsa yiyin tabi ben doğum yaptım bir anda herkes ağzıma birşeyler sokmaya başladı süt yapar vs diye sonra okudum aslında tatlı hiç süt yapmıyor yani sonra kestm
Mevalina Patimat ben iki doğumumun da hemen peşine 3 hafta kadar çok yesem de her gün kilo verdim hızla. Hormonlardan sanırım. Sonrasında da almaya başladım. Tatlı falan da çok yedim. Şimdi bebeğim 15 aylık diyetisyene gidiyorum verebilmek için.
Ceylanbetul YaseminAren bnmfe aynı 7 aylık 11 kilo fazla , ovli korse aldım ama düzenli kullanamıyorum takınca bogukuyir gibi oluyorum
Ceylanbetul Ceylanbetul herkes emzirirken kilo verirsin dedi ama nerdeeee verenler grubuna dahil olamadım hiç , ilk baslarda biraz verdim ama sonra çok fazla yedim emzirdigim için , daha aklım başıma yeni geliyor nasıl vericez , yiyerek zayıflayan var ama nasilll
Ebrucekin Busra9554 evet iki sefer gittim bu sefer baska bi krem verdi ordaki kaslari gevsetiyormus inşallah faydasini gorurum kabz olmamaya çalışıyorum ekemk biraktim iste çok kötü bi hastalik sirf bunun icin basladim
Busra9554 Zeyneppppduygu orası öyle tabi ki. Bol bol su için ve emzirin süt öyle artar diye biliyorum bende. Bulduğum her fırsatta su içtim. Bana sadece üzüm hoşafı süt yapar dediler, öyle önüne gelen şunu ye demedi yani. Biz anneler kendimiz araştırıp öğrenebiliyoruz neyin ne olduğunu zaten. Ben bildiğim yolda devam ediyorum 😇
Ddm34 Patimat ben de dogum yapalı 2.5 ay oldu hala veremedım emzırıyorumda. Çok yemıyorumda aslında. Dıyet ıcın bır yerle gorustum. İlk 4 ay dıyet onermıyorlarmıs sütü azalttıgı ıcın ..
B1elf Patimat 7 gunluk bebegim var sezeryan dogurdum 20 kilo aldim 20 kilonun tamami gitti daha da gitmeye devam eder en az 4 litre su iciyorum yedigime de dikkat ediyorum bol sekerli hosaflar yerine sadece meyvenin kaynamış suyunu iciyorum ekmek vs yemiyorum bulgur pilavı yiyorum diyetteymisim gibi yapiyorum asitli seyler zatsn yok bitter cikolata disinda abur cubur yemiyorum
1Att-Anne Patimat bu emzirirken kilo veriliyor algısı bünyeye göre mi acaba benim 2. Çocuğum ikisinde de emzirerek kilolar gitmedi 6. Aydayım hala 10 kilo fazlam var 🤦🏻♀️
Ebrucekin 1Att-Anne bence zayifliyorum diye yok yalan dir yani çünkü yemen gerekiyor ilk basta dogumdan sonra gidiyo ama yine aliyorsun benimde 20 kilo faslam var 3kilo verdim makatta catlam.oldu icin birde bi kabizlik var anlmi olmayam herbalife kullaniyorum onun sayesinde verdim kendim yapayim dedim olmuyor gercekten yani plmadi hic gitmedi bunu kullanalai lifli zaten onu icsende yesende kilon çıkmıyor yardimci oluyor cok memnunum hic birakmiycam
Ddm34 Patimat şuan sütü azaltmadan , yapabilecegımız; bol yürüyüş ,hareket , bol su yeşillik , protein agırlıklı beslenmek. Şeker , paketlı gıda , hamur ısı, ekmek yememek gerekıyor. Şuan için deroks tarzı tarıflerı yapmamanızı önerırım .
BeyzaKeles Patimat buralarda bekleyim 8 aylık oğlum kilo vermek istiyorum doğumdan 2 kilo kaldı 5 kilo falan vermek istiyorum yaaa düğünler geliyor 😔
Kbrbisi28 Patimat korsemi duzenli kullandim beslenme konusunda pek akil veremem cunku felaket yemek yiyordum halada yiyorum 🤭😁 bol bol su ic hem su an bebegini emzirdigin icin sunu ic diyemem ama emzirmeyen anneler yesil çay tohumu kullana bilir duzenli sekilde kullanildiginda zayiflatma oluyor ama mesela aksam yemeklerden 1 saat sonra normal cay yerine bir fincan yesil cay tohumu icebilirsiniz yada gece yatmadan once cunku o zaman tum organlar uykuya cekiliyor bu surecte yag yakimi daha hizli oluyor ben 4 bucuk ay emzire bildim ama hic kendimi kasmdan surekli yedim bu surecte ama 2 bucuk 3 aylikken kizim ben 53 e dustum tabi bu pat diye olmadi 75 ile dogum yaptim 1. Ayimizda 68 e dustum ardindan 3. Ayda artik hedefe ulastim
Patimat Vallaha kizlar birimiz zayiflamak icin kirk takla atarken birimiz ise kilo almak icin ugrasiyor bu nasil iş ya Rabbim. Bende hamile kaldim 73 kiloyla doguma 83 kiloyla girdim.dogumdan cikdim bi kac gunde 68 kiloya indim şimdi çokkk büyük başarim sayesinde😂😂76.77 kiloya cikdim kim başarirki😂😂
Esrademir1 Patimat bu ben işte hamilelikte deilde emzirirken aldım bende ve bebeğim altı aylık asla kilo veremicem gibi geliyor
Ceylanbetul YaseminAren aa niye benimki normal doğum oldu kullanmya baslayabilirsin direk dedi değilse de 1 2 hafta sonra , sezeryan olsanda kullanabilirsin dedi , zaten eskilerde karnını sariyormus hep , sarmak sıkılaştırmak önemli
Patimat Ben mesajlari olkuyorum bu emizdirerek zayiflayanlar. Hep düşuk kiloyla hamild kalanlar zayif olanlarmis😢
Dilek_0765 Patimat 46 ile hamile kaldım sadece 4 kilo almışım 50 ile doğuma gittim kızım 6 aylık tam tersi daha da kilo veriyorum şuan 45 olmuşum bende kilo almak istiyorum ama pek yemiyorum bana da bi bilgi verin
AlminaLina Patimat daha vücuttaki ödem gitmemiştir sakin ol ben 68 ile doğuma girdim şimdi 54 üm 11 aylığız ,ödem atacaksın ve Yemen önemli şuan şu süreçte 40 ın yeni çıkmış zayıflamak istiyorsan bol bol emzirmelisin bebeği ,takma kafana güzel beslen beslenki sütün kaliteli olsun
Babynisa Heaven emziriyorum diyet yapmadım aksine çok acıkıyorum ama kızım 4 aylık oldu sonra bütün fazla kilom gitti şuan 7 buçuk aylık
Sheyla Patimat Patimat bende aynı sorunu yaşıyordum diyetısyene gıdıyorım sızde destek alabılırsınız sütünüz azalmadan bızler göre liste hazırlıyorlar ve bızım bu dönemde şansımız varmış erkeklerle aynı metabolızmaya sahıpmışız aslında kilo vermemız daha kolay canınızı sıkmayın hıc 🌺