Defneninannesi7 akillibidikcgty Bende yapmıyordum benim kızımda 3 buçuk aylık dediğiniz gibi elleriyle kendini çok uyandırıyor uykuya dalamıyor kundak yapıyorum uyuduğunda kollarını çıkartıyorum
Gulseneylul akillibidikcgty yapıyorum 2 aylık daha düzenli uyuyor Bna göre uyuynca açıyorum elleri rahat etsin diye uykusu olunca sarmadan uyumuyo alıştı kundak istiyor kizim
Sevdammm08 Canım ben de senin gibi yapıyorum 3buçuk aylık benim oğlum da yüzünü çok çiziyordu korktum bende gözünü çizer diye yarım kundak yapıyorum 1 haftadır çok rahat uyuyor. Kendini tokatlanmadan
PonciKom akillibidikcgty ben hıc yapmadm kızımda musade etmedı cıyak cıyak aglıyor ama yapabılıosan yap bısey olmaz herhalde ben sallarken donunun ocıne koyuyordum zorla uyuyana kdr oda sonra açıyordum cok sinirli yapısı var cıldırıyor malsf
Uzunkirpik1728 Benim kızımda 3,5 aylık bende doğduğu günden beri kundak yapıyırum aksi şekilde nasıl uyur aklım da almıyor zaten imlansız gibi birşey ne zaman nasul bırakırız onu da bilmiyorum ama şimdi çok işime yarıyor müslinle sarıyorum ben
Elinipek Benim oğlumda 3 aylık bende gece gğndüz hep kundak yapıyorum çokta faydasını görüyorum. Artık oğlumda alıştı kundak yapıp emzik verdiğimde uyku zamanı geldini anlıyo sakinleşiyo
AyseAlyamm Tal-es-mev canım önce gevşek yapmaya başladım kundağı sonra bı kolunu çıkarttım tek kolunu sardım bı kaç gün sonra diğer kolunu çıkartıp belini sardım hafif derken bıraktım zorluk cektirmedi çok şükür
akillibidikcgty Rabia_38_01 9 aylik olduk akşamları arada uyumayınca kundak yapıyoruz öyle uyuyor 😁😁😁uyuyunca açıyoruz tabi