wafflee_42 akillibidikcgty zararından çok faydası var aslında. Bende bebeğime ilk günden beri yapmaya çalıştım ama daralıyor sanırım ağlamaya başlıyor
akillibidikcgty wafflee_42 ya benimki çok yüzüyle oynuyor ve o şekilde uyutmam çok zor oluyor o yüzden kundağa geri döndüm . Eli uyuşur mu sizce ,
Karerrbala akillibidikcgty 2 ay 3 haftalık benim bebeğim bende gece yatırırken yapıyorum çünkü kendini uyandiriyo ve kindagin iyi olduğunu duymuştum vücut gelişimi icin
sedAlya akillibidikcgty benim kizim 5 aylik hala kundak yapmadigim zaman kendi kendini uyandiriyor uykuya dalamiyor . O nedenle yarim kundak yapiylrum cokta rahat uyuyor kundak candır ama dogru sekilde yapilirsa :)
Emineyakar akillibidikcgty bende hep kundaklayarak uyutuyorum kendisi bebek bazen ister eli kolu durmadigi icin yoruluyo bazen agliyo bende sariyorm susuyo rahat uyuyo bence guzel bsey bu
-Sunshine- Emineyakar benmkide kendini sürekli uyandırıyor uykuya dalamıyor kundak yaptığım zaman cok ağlıyor alışmış serbest yatmaya tekrardan nasıl alıştırabilirmiyim acaba
AyseAlyamm akillibidikcgty canım kizimi 6 ay boyunca kundakladim hem kolay uyuyordu hem kendini uyandirmiyodu yarım kundagin hiç bir zararı yok ayaklarından iyice sıkarak kundaklarsan kalça cikigina neden olabilir
Aspoka akillibidikcgty 4 aylık bende bu ay başladım yüzünü kanatıyor çiziyor maf ediyor senin gibi bağlıyorum yatınca açıyorum cnm
Karerrbala akillibidikcgty Aynen devam ben şuan yaptım uyuttum. Bacaklarını değil ama kollarını mecbur :)
AyseAlyamm akillibidikcgty bahara kadar kundakla canım bana kalirsa rahat edersin vallahi hem usutecek derdin olmaz 🤗
Tugraveannesi1907 akillibidikcgty 3 ay 2 günlük hala kundak yapıyorum çünkü elleriyle uğraşınca dalamıyor kundak yapınca rahat rahat uyuyor
Pnrvlknblksn akillibidikcgty hayor zararlı değil bende 3aylık kızım yapıyorum çünkü uykusunda sıçrıyor kollarından korkuyor bu sefer uyanıyor yada yüzünü çiziyor kundak yap canım uyuturken bi sorun olmuyor